👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

"do dojście buch i leży" ... powiedział autorytet dzisiejszej młodzieży.

Kowal napisał/a:
"do dojście buch i leży" ... powiedział autorytet dzisiejszej młodzieży.
łeży

juby0001 napisał/a:
szpilka to burak..nie ma piwa za buractwo.
Właśnie na poczet potwierdzenia buractwa wrzuciłem materiał.

Pewnie miesiąc wcześniej dostał tekst, żeby nauczyć się tego czytać. Hamoleta.

dla mnie, promowanie tego typu ludzi, to jest naprawdę upadek cywilizacji. To już nie ma inteligentniejszych i ciekawszych ludzi do pokazania w tv/internecie? Pewnie zaraz się odezwie jakiś fanboy sportów walki i idiotów "on nie ma być elokwentny, tylko dobrze walczyć'' ... Ale to chyba się nie musi wykluczać? Chyba nie każdy bokser/sportowiec musi być idiotą ? Chyba, że o czymś nie wiem. A skoro jest bezbarwnym, nudnym, nieciekawym kmiotem to po co to w ogóle pokazywać? Kto to w ogóle ogląda?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie