Szpital psychiatryczny.
Lekarze prowadzą zwariowanego pacjenta przez trawnik, który wyrywa się i krzyczy:
- Zostawcie mnie! Zostawcie mnie! Zostałem wysłany przez Boga!
Nagle słychać głos z drugiego piętra:
- Nie wierzcie mu! Nikogo nie wysyłałem!
Konto usunięte
2011-01-05, 17:58
hmm.... trawnik się wyrywa. Da mi kolega namiary na tego dilera?
Konto usunięte
2011-01-05, 19:24
jemu by się przydały namiary na dobre korepetycje z języka polskiego
Trawnik się wyrywa i krzyczy ? Dobra opcja w ogródku.
podpis użytkownika
"Mszczą się słabi, nawiedzeni chcą Cię zbawić"
Konto usunięte
2011-01-05, 22:06
Proszę cię, weź jakiekolwiek korepetycje... Idź za radą starszych...
Konto usunięte
2011-01-05, 22:28
Nie ważne, czy kawał fajny, suchy, czy h🤬j wie jak. Zrobił błąd, który można przeoczyć i i tak załapać pointe, ale 4 debili musi to skomentować jeden po drugim. Nie ma to jak sie w necie dowartościować. Hail prof. Miodek !
@up
Bo to jest k🤬a sadistic.
podpis użytkownika
"Mszczą się słabi, nawiedzeni chcą Cię zbawić"
Stew
2011-01-05, 22:43
@Masterof
A co, żałujesz, że nie byłeś pierwszy, żeby pocisnąć autora i dostać 5 piw?
Konto usunięte
2011-01-05, 23:02
Już k🤬a zrozumiałem, że błąd popełniłem
Konto usunięte
2011-01-05, 23:03
Tak żałuje z całego serca, duszy i uszu swoich i właśnie dlatego napisałem taki post, a nie inny, wyp🤬alaja do gimnazjum zaczepki szukać hajtjp \0/
Konto usunięte
2011-01-06, 0:06
@Masterof
Już jesteś dowartościowany na 100% ? 4 debili 1 gimnazjalista no i Ty, jako ten górujący nad nami...
Trawnik, skoro się sadzi, to może się i wyrwać. Proste.
Masterof napisał/a:
Tak żałuje z całego serca, duszy i uszu swoich i właśnie dlatego napisałem taki post, a nie inny, wyp🤬alaja do gimnazjum zaczepki szukać hajtjp \0/
Strzelasz z dupy, że inni cisną po typie, a sam każesz wyp🤬alać do gimnazjum. Trochę luzu!
może ktos powiedzieć po c🤬j w tym kawale mowa o trawniku ?
Konto usunięte
2011-01-06, 9:41
Ja taki kawał słyszałem, więc taki umieściłem, a trawnik był pewnie tylko po to, żeby jakieś pojeby miały się do czego przyczepić.
podsumuje te komenty tak:
kilku debili sie kłuci że jest błąd ortograficzny, jeden mądry ich upomina a oni próbują go przewagą liczebną zniszczyć żeby dostać piwo. autor po pierwszym komentarzu dowiedział sie że jest błąd. a ja wam powiem że ja 3 razy czytałem (nie literowałem bo ja sie tu zarejestrowałem dla kawałów a nie żeby szukać błędów) i błędu dalej nie widze. ale za to piwo dam. a wy sie k🤬a ogarnijcie ! autor zauważył błąd i już. po sprawie. @masterof przyznaje racje. kłucą sie jak dzieci o piwo.
a ci krórzy się kłucą niech dadzą swoje ostatnie świadectwa (bądź dyplomy) i pokażą ocene z j. polskiego. a jak nie to zamknąć japy i sie o jeden błąd nie kłucić!