Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Szpitalom nie opłaca się używać sprzętu Owsiaka
konto usunięte • 2014-01-08, 16:10

Szpitalom nie opłaca się używać sprzętu Owsiaka

Jerzy Owsiak, kreowany przez media na wielkiego filantropa, musi zmagać się ze zmasowaną krytyką. W ostatnich dniach w sieci pojawiła się taki tekst:

„W tym samym roku, w którym Owsiak promując przy okazji satanizm i orgie w błocie zebrał 30 mln – Caritas zebrała… 300 mln zł. Koszty operacyjne Caritas to ok 2%. Koszty „operacyjne” Owsiaka oblicza się na 50%.

Poza tym dwie Firmy Owsiaków, dzięki WOŚP, mają zyski idące w miliony. Promocję uzyskują grupy, które bezpośrednio i pośrednio przyczyniają się do niszczenia zdrowia fizycznego, psychicznego i moralnego.

Cały tekst: wolna-polska.pl/wiadomosci/szpitalom-nie-oplaca-sie-uzywac-sprzetu-ows...

Nie dawajcie na WOŚP.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2014-01-08, 16:13 124
tobie za to możemy dac kopa w dupę
pójdź do jakiegokolwiek szpitala dziecięcego i pooglądaj sobie dokładniej sprzęt który tam jest-na większości będzie nalepka wośp
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-08, 16:15 37
Pieniądze najlepiej wpłacać cały rok BEZPOŚREDNIO na konto fundacji którą chcemy wesprzeć (niekoniecznie WOŚP i Caritasu).

Większość dzieciarni łażąca z puszkami tak naprawdę zbiera nie z potrzeby serca, tylko dla zysku (puszkę po całym dniu łowów można przechylić i trochę kasy wybrać). Myślicie że po co dzieciaki 13-16 letnie łażą cały dzień po mieście? Dla idei?
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-08, 16:15 31
dewey-18 napisał/a:

tobie za to możemy dac kopa w dupę
pójdź do jakiegokolwiek szpitala dziecięcego i pooglądaj sobie dokładniej sprzęt który tam jest-na większości będzie nalepka wośp

A co Owsiak Ci płaci za oklejanie sprzętu naklejkami?
Zgłoś
krishna 2014-01-08, 16:17 341
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-08, 16:21 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-08, 16:26 13
to nie przypadkiem caritas polska groziło z dziesięć lat temu bankructwo tak zajebiście nią ktoś zarządzał, jestem pewien że to wynik jakiegoś grubego przekrętu ale nie mogę znaleźć materiałów tak ładnie to zakopali

oo mam ssijcie pałę asa-der11.blog.onet.pl/2011/12/27/caritas-polska-czy-malpa-podzieli-sie-bananem/
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-08, 16:29 24
Zgłoś
Dupa_Zza_Krzaka 2014-01-08, 16:29 8
Zgłoś
j2m2 2014-01-08, 16:33 26
bede dawał na wośp bo lubie "satanizm i orgie w błocie". a caritas nie umożliwia słuchania dobrej muzyki w doborowym towarzystwie.
Zgłoś
Dupa_Zza_Krzaka 2014-01-08, 16:34 5
krishna napisał/a:

Caritas zbiera cały rok, WOŚP jeden dzień.

Również o tym miałem napisać, ale okazało się, że datki można wysyłać cały rok. Różnica jest jednak taka, że wośp jest promowane zaledwie pare dni w roku, gdzie o caritasie słychać ciągle i wszędzie.
Zgłoś
~Imperator 2014-01-08, 16:38 38
Wyjebcie to
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-08, 17:08 7
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-08, 17:08 37
Zgłoś
trabus 2014-01-08, 17:16 8
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem