📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:16
🔥
wypadek i sprawdzenie stanu nadwozia
- teraz popularne

Słabo. Myślałem, że mu wystrzeli z dupy okrężnica jak nić spidermana a tu takie zaskoczenie.
W sumie to co oni chcą i komu udowodnić? Podniesie to, zrzyga się, zesra się, załatwi sobie kolana i co? Nie rozumiem jaki jest sens tej rywalizacji i czy w ogóle warto tak się poświęcać dla tak błahej rzeczy?
Normalka. Flaki mu ścisnęło. Ja tak mam czasem na kiblu po ostrym chlaniu. Na szczęście kibel mam skierowany na wannę.

To nowa dyscyplina, może w przyszłości będzie olimpijska. Po prostu wyniku nie liczy się w kilogramach na sztandze, tylko w metrach zasięgu.
Skubany, zrzucał jeszcze w trakcie ciężar, by lepszy wynik wykręcić.
Przypomniało mi się music video do kawałka Korna "Twisted Transistor" - tam jest basista rzygający gdzie popadnie - na końcu nawet z nagrodą za "gold medal in Extreme Projectile Vomiting with a record 12 meter hurl"

Rozchędażacz napisał/a:
W sumie to co oni chcą i komu udowodnić? Podniesie to, zrzyga się, zesra się, załatwi sobie kolana i co? Nie rozumiem jaki jest sens tej rywalizacji i czy w ogóle warto tak się poświęcać dla tak błahej rzeczy?
Można tak powiedzieć o każdej dyscyplinie. Co chce komu udowodnić skoczek narciarski, który skacze 250m? Po co to komu? Nie wystarczy 80m? A po co skakać wzwyż 2,45m, jak można 1,20m. Po co bić rekordy w biegu na 100 itd. W każdej dyscyplinie chodzi o posunięcie człowieka do granic jego możliwości/wytrzymałości. Jeśli tego nie rozumiesz, to nie rozumiesz idei sportu i rywalizacji.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie