📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:21
🔥
Chłopcy będą chłopcami
- teraz popularne

CrazyEdek napisał/a:
Hokus pokus, czary mary.
Od dawna używasz TikToka?
Zbysław napisał/a:
Up no i? tik tok teraz wszyscy mają bo daje rade
Zbysław,
Wszyscy twoi koledzy go mają ze szkoły?
Więc zbywają na tiktok.
*miało być "zbywaj"
Zbysław napisał/a:
Jak widze ludzi w wieku pow. 20 lat, gapiacych sie w telefon ogladajcych tiktoka, to juz wiem , ze ten swiat musi jebnac,
Bo ja takie pustostany moga zrobic cos konstruktywnego? Jak beda myslec, wnisokowac?
Banda sterowalnych baranow nam rosnie.
Toż to wszystko ustawki. Dać sobie oblać ryj i rozbić jajo na tępej blond czuprynie dla wyświetleń.
Jak niby przypadkiem pokazują cycki to mają o wiele więcej wyświetleń, a i materiał ma jakąkolwiek wartość.
Jak niby przypadkiem pokazują cycki to mają o wiele więcej wyświetleń, a i materiał ma jakąkolwiek wartość.
Zbysław napisał/a:
Ale ty jesteś ograniczony. Zostań ba tt i tu nie wracaj. Tam masz przyjaciol na swoim poziomie.
No nieźle... Pora na kolejne zajebiste besty z neta.
Tęsknię za dobrym, starym Sadolem.
Tęsknię za dobrym, starym Sadolem.
Nie żebym się żalił, ale gdy ktoś inny wstawi coś takiego. to od razu ląduje w kategorii : "Suchary".
Dlatego leci piwo.
Dlatego leci piwo.
0_rafiks_0 napisał/a:
Jak widze ludzi w wieku pow. 20 lat, gapiacych sie w telefon ogladajcych tiktoka, to juz wiem , ze ten swiat musi jebnac,
Bo ja takie pustostany moga zrobic cos konstruktywnego? Jak beda myslec, wnisokowac?
Banda sterowalnych baranow nam rosnie.
Chyba się starzejesz

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie