Wysportowana, budowa kompaktowa, z jajem do dobrej i zwariowanej zabawy. Ją to z przyjemnością.
Zamiast siedzieć w kuchni i gotować to ta op🤬la jakaś fazę. :/
K🤬o do gotowania, bo głodny jestem!
Pan to zap🤬li.. Jam jest syn królewski.''
,,K🤬y chcą bym upadł, ja się dalej trzymam steru."
K🤬o do gotowania, bo głodny jestem!
podpis użytkownika
,,Honor powaga szacunek do grobowej deskiPan to zap🤬li.. Jam jest syn królewski.''
,,K🤬y chcą bym upadł, ja się dalej trzymam steru."
Cipczan napisał/a:
Wysportowana, budowa kompaktowa, z jajem do dobrej i zwariowanej zabawy. Ją to z przyjemnością.
Dokładnie. Do tego ładny uśmiech. Tego typu kobiet jest nie więcej niż 5%. Gdybym zaczynał życie na nowo stałaby w pierwszym szeregu do kandydatek na moją żonę.
Lukers1234 napisał/a:
Dokładnie. Do tego ładny uśmiech. Tego typu kobiet jest nie więcej niż 5%. Gdybym zaczynał życie na nowo stałaby w pierwszym szeregu do kandydatek na moją żonę.
Szkoda by było, gdybyś ty stał w ostatnim szeregu u niej

Lukers1234 napisał/a:
Przecież Twoja panienka to prawa ręka.
Jean-ClaudeConDomme napisał/a:
Szkoda by było, gdybyś ty stał w ostatnim szeregu u niej
Na pewno stałbym u niej w ostatnim szeregu, co nie zmienia faktu, że ona u mnie w pierwszym

Ryju1983 napisał/a:
Przecież Twoja panienka to prawa ręka.
U mnie lewa

petru23 napisał/a:
@upup
Babę sobie znajdźcie koniojebcy
Już miałem. Więcej nie chcę

Lukers1234 napisał/a:
Już miałem. Więcej nie chcę
to wrzucaj filmik na harda jak walisz się z kolegami

Cipczan napisał/a:
Dupcia nie wygląda źle. Do tego niezbyt ogarnięta. Z przyjemnością. Nawet ze 3 razy.