Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
ksero 2025-01-24, 12:03
Dobrze, że zrywke uzywal, gratuluje.
Zgłoś
Sławomir1313 2025-01-24, 14:47
BarmanInternetu napisał/a:

W obi jest fajna linka stalowa na metry, polecam

nie bądźmy zwierzętami, mnie na rowerze kiedyś zatrzymała linka, nic przyjemnego
Zgłoś
KremufkowyPotwor 2025-01-24, 17:12 1
PabllosSantoDaSilva napisał/a:

I dobrze. Nie żal mi go tak samo jak krossowców, quadowców i pajaców na skuterach wodnych. To są grupy ludzi, które mają wywalone na innych i otoczenie. Widać, że to nie jest miejscowy, który jest uzależniony od skutera jako narzędzia transportu/pracy tylko turysta, który pajacuje.

Przynajmniej fajnie się bawią a nie siedzą całe dnie przed kompem i walą konia do anime jak ty
Zgłoś
hitmeme 2025-01-24, 19:38
Już myślałem że skuter zawróci i gościa przejedzie.
Zgłoś
angusix 2025-01-24, 20:25

I dobrze. Nie żal mi go tak samo jak krossowców, quadowców i pajaców na skuterach wodnych. To są grupy ludzi, które mają wywalone na innych i otoczenie. Widać, że to nie jest miejscowy, który jest uzależniony od skutera jako narzędzia transportu/pracy tylko turysta, który pajacuje.

Nie zesraj się ...
Zgłoś
okotdi 2025-01-25, 2:51
A ja glupi mialem nadzieje ze ten pedal w kasku ma do skutera jakas linke zaczepiona...

Ehhhhh...

Nadzieja matka glupich...

podpis użytkownika

Brak sensownego podpisu.
Podaj dalej...
Zgłoś
TurboNoGay 2025-01-26, 6:33

A Twoje hobby to pewnie walenie konia w piwnicy i przeglądanie sadola
Zgłoś