Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
ANALizator777 2025-01-24, 8:43 1
I pojechał w siną dal…

podpis użytkownika

Poradnia analizy związków partnerskich. Pomożemy przeanalizowć twój przypadek!
Zgłoś
PabllosSantoDaSilva 2025-01-24, 9:00 33
I dobrze. Nie żal mi go tak samo jak krossowców, quadowców i pajaców na skuterach wodnych. To są grupy ludzi, które mają wywalone na innych i otoczenie. Widać, że to nie jest miejscowy, który jest uzależniony od skutera jako narzędzia transportu/pracy tylko turysta, który pajacuje.
Zgłoś
Janko 2025-01-24, 9:01 2
No cóż skuter Śnieżny szczelił focha i pojechał w c🤬j
Zgłoś
Majomir 2025-01-24, 9:04 5
Tak się kończy bycie debilem skończonym .
Zgłoś
psyhepl 2025-01-24, 9:06 2
Powinien założyć sobie "hamulec" na szyję
Zgłoś
WrednaŻmija 2025-01-24, 9:39 1
I ten obrót w stronę kamerzysty pytający czy podwiezie go do tych choinek <3
Zgłoś
Kriski 2025-01-24, 9:50 2
W Zakopanym to za takie coś by go zaciukali pewnikiem.
Zgłoś
Jaten 2025-01-24, 9:56 2
@Kriski: przecież wpierwej wzięli by kaucję x5 wartości sprzęta a potem jeszcze trochę dudków 😉

Ale to nie po sadolowemu tak, czemu mu po nóżkach ta gąsiennica nie przejechała
Zgłoś
skywalker75 2025-01-24, 10:06 17
PabllosSantoDaSilva napisał/a:

I dobrze. Nie żal mi go tak samo jak krossowców, quadowców i pajaców na skuterach wodnych. To są grupy ludzi, które mają wywalone na innych i otoczenie. Widać, że to nie jest miejscowy, który jest uzależniony od skutera jako narzędzia transportu/pracy tylko turysta, który pajacuje.

Smutne jest twoje życie, żal mi ciebie. A temu z filmiku to można jedynie pozazdrościć

podpis użytkownika

czarna fortuna
Zgłoś
Sławomir1313 2025-01-24, 10:16 6
skywalker75 napisał/a:

Smutne jest twoje życie, żal mi ciebie. A temu z filmiku to można jedynie pozazdrościć

być może nie mieszkasz obok lasu, gdzie co niedziele jakiś dałn nak🤬ia swoim 125 myśląc że jest taddym blazusiakiem.

btw na szczęscie coraz wiecej z nich kupuje sobie elektryki i nimi ora lasy w ciszy i spokoju dla ludzi, a to juz wyglada zachecająco
Zgłoś
sosna1125 2025-01-24, 10:32
Legenda głosi, że skuter jedzie do dzisiaj.
Zgłoś
MYKELE 2025-01-24, 11:11 6
Sławomir1313 napisał/a:

być może nie mieszkasz obok lasu, gdzie co niedziele jakiś dałn nak🤬ia swoim 125 myśląc że jest taddym blazusiakiem.
btw na szczęscie coraz wiecej z nich kupuje sobie elektryki i nimi ora lasy w ciszy i spokoju dla ludzi, a to juz wyglada zachecająco

W obi jest fajna linka stalowa na metry, polecam
Zgłoś
Gieros35 2025-01-24, 11:19
sosna1125 napisał/a:

Legenda głosi, że skuter jedzie do dzisiaj.

Przeciez zaj🤬 w choinki i stanął
Zgłoś
arcan86 2025-01-24, 11:34
A to tam nie ma takiego czegoś, że jak zlecisz to się wyłącza. K🤬a ja nawet mam to w traktorku do koszenia.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie