Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Konto usunięte 2021-04-10, 22:08 5
I tak szacun ja bym tak nie wyj🤬 salta a ta chuda bladź może co ćwiczyła w młodości wiadomo to te k🤬a emeryty się tak dzisiaj ubierają wszystkie szmaty co tylko jest po pewexach wsiadasz do empeku a tam dziadek gangstera ortalion, babka gothka k🤬a cyrki, kompensują stare dziady że se nie mogli za młodości kupić
Zgłoś
baronturbina 2021-04-10, 22:40
Edek tez kiedyś zrobiłem sztuczkę na trampolinie i miesiąc w kołnierzu chodziłem. Osoba co to wymyśliła powinna się w piekle palić haha
Zgłoś
mygyry 2021-04-10, 23:55
K🤬a myślałem, że ona prezentuje jakiś kamuflaż dla snipera
Zgłoś
~Henryk_Sprężyna 2021-04-10, 23:58 9
Vinyl napisał/a:

I tak szacun ja bym tak nie wyj🤬 salta a ta chuda bladź może co ćwiczyła w młodości wiadomo to te k🤬a emeryty się tak dzisiaj ubierają wszystkie szmaty co tylko jest po pewexach wsiadasz do empeku a tam dziadek gangstera ortalion, babka gothka k🤬a cyrki, kompensują stare dziady że se nie mogli za młodości kupić

Nie pij już.

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
Seligos 2021-04-11, 2:08 1
I tak to jest jak się za dużo popuści łańcucha...... a mogła sobie spokojnie w kuchni zmywać.....
Zgłoś
RAZAK 2021-04-11, 2:51
Vinyl napisał/a:

ile ty ważysz j🤬y grubasie, że to jest dla Ciebie nie wykonalne hmm ??

podpis użytkownika

poker better than life
Zgłoś
GangTrap 2021-04-11, 14:27
Seligos napisał/a:

I tak to jest jak się za dużo popuści łańcucha...... a mogła sobie spokojnie w kuchni zmywać.....

W odróżnieniu od ciebie są pary które się kochają. A ci wszyscy co nazywają kobiety zmywarkami to przeważnie przegrywy życiowe co jedyne zostało to wylać swoją złość i nienawiść w internecie. Nawet mi was nie żal takich lumpów jak ty. Nara lamusie
Zgłoś