I tak szacun ja bym tak nie wyj🤬 salta a ta chuda bladź może co ćwiczyła w młodości wiadomo to te k🤬a emeryty się tak dzisiaj ubierają wszystkie szmaty co tylko jest po pewexach wsiadasz do empeku a tam dziadek gangstera ortalion, babka gothka k🤬a cyrki, kompensują stare dziady że se nie mogli za młodości kupić
Nie pij już.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówI tak szacun ja bym tak nie wyj🤬 salta a ta chuda bladź może co ćwiczyła w młodości wiadomo to te k🤬a emeryty się tak dzisiaj ubierają wszystkie szmaty co tylko jest po pewexach wsiadasz do empeku a tam dziadek gangstera ortalion, babka gothka k🤬a cyrki, kompensują stare dziady że se nie mogli za młodości kupić
ile ty ważysz j🤬y grubasie, że to jest dla Ciebie nie wykonalne hmm ??
podpis użytkownika
poker better than lifeI tak to jest jak się za dużo popuści łańcucha...... a mogła sobie spokojnie w kuchni zmywać.....
W odróżnieniu od ciebie są pary które się kochają. A ci wszyscy co nazywają kobiety zmywarkami to przeważnie przegrywy życiowe co jedyne zostało to wylać swoją złość i nienawiść w internecie. Nawet mi was nie żal takich lumpów jak ty. Nara lamusie