panowie zaraz na protest w Warszawie. Ide Udanego dnia
Udawał na 100%
Koktajle i bombki ronson+tlen przygotowane?
Udawał na 100%
Zablokujcie wszystko w p🤬du! Żeby ludzie nie mogli do roboty dojechac! Dobrze też żeby jakieś szkody były! Politycy i tak to mają w dupie więc trzeba uprzykrzyć życie szarym obywatelom. Brawo!

Zablokujcie wszystko w p🤬du! Żeby ludzie nie mogli do roboty dojechac! Dobrze też żeby jakieś szkody były! Politycy i tak to mają w dupie więc trzeba uprzykrzyć życie szarym obywatelom. Brawo!
Przecież ty nie masz roboty

Ciota j🤬a zahaczyła kucykiem, czy tam koczkiem, nie wiem czym, bo nie znam się na pedalstwie.
Fryzura na ciotke Matylde
Udawał na 100%
Niech wszyscy wypłacą pieniądze ze wszystkich bankomatów w ten sam dzień. Gwarantuję że politycy przybiegną na rozmowy
Niech wszyscy wypłacą pieniądze ze wszystkich bankomatów w ten sam dzień. Gwarantuję że politycy przybiegną na rozmowy

Gdyby zrobić ogólnopolską akcję i to cyklicznie to by się rozniosło echem globalnym
Przecież ty nie masz roboty
mam, j🤬ie twojej starej pogrzebaczem

babazwozu napisał/a:Przecież ty nie masz roboty
mam, j🤬ie twojej starej pogrzebaczem
Nie kłam mówiła że jej za to płacisz. Tyle że to twoja stara. Bo ja nie mam.
Dać k🤬om powód do wprowadzenia cyfrowego euro, genialny pomysł.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówGdyby zrobić ogólnopolską akcję i to cyklicznie to by się rozniosło echem globalnym
Wtedy bankomaty zlikwidują w tydzień. A zablokują jeszcze pod wieczór.