Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
mateuszsick 2025-02-02, 9:05 12
To gówno na którym jechał, podobno nie jest rowerem tylko motorem elektrycznym. Ponoć rowery cec🤬ją się tym że mają pedały j🤬e i wspomagają pedałowanie, z kolei jeżeli takie coś jedzie samo i ma tylko podstawki pod nogi to już katalogowo motop🤬da 😁
Zgłoś
żmij 2025-02-02, 9:07 3

podpis użytkownika

Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
Baronessa 2025-02-02, 10:07
Wyj🤬, jak żul do monopolowego, gdy wyżebrze dychę od przechodnia...
Zgłoś
mastal 2025-02-02, 10:25
Niestety lądowanie bez telemarku... będą niskie noty...
Zgłoś
smc 2025-02-02, 10:44 1
Baronessa napisał/a:

Wyj🤬, jak żul do monopolowego, gdy wyżebrze dychę od przechodnia...

Co można kupić w monopolowym za dychę?
Zgłoś
BambiPMT 2025-02-02, 11:02 2
A ja tam podziwiam to amerykańskie, bezmózgie podejście do życia😀.
Zgłoś
Baronessa 2025-02-02, 11:38 4
smc napisał/a:

Dziadek, nie udawaj, że nie wiesz...
Zgłoś
pawelns1 2025-02-02, 11:46 1
smc napisał/a:

2 piwa i jabłko
Zgłoś
smc 2025-02-02, 12:05
Baronessa napisał/a:

Dziadek, nie udawaj, że nie wiesz...

Myślałem, że 200zl to absolutne minimum. Nie rozumiem ludzi, którzy piją 1-2 piwa. Ja zawsze piję aby mieć lekko w czubie, wtedy czuję spokój i wyluzowuję się. Da się osiągnąć 3-4 szklaneczkami dobrego trunku, po którym rano nie bolo głowa. To szczególnie ważne dla ludzi codziennie pijących, bo inaczej nie dałoby się funkcjonować. Dlatego koszt miesięczny takiego stylu życia dla większości jest nieakceptowalny, stąd pogoń za kasą.
Śmiem twierdzić, że alkoholizm napędza działania życiowe prawników, lekarzy, biznesmenów. Muszą zarabiać bardzo dużo, aby utrzymać taki standard życia. A że odbija się to na zdrowiu... No cóż.
To chyba lepsze, niż praca za minimalną i wegetacja.
Zgłoś
JoSeed 2025-02-02, 14:01 3
smc napisał/a:

Myślałem, że 200zl to absolutne minimum. Nie rozumiem ludzi, którzy piją 1-2 piwa. Ja zawsze piję aby mieć lekko w czubie, wtedy czuję spokój i wyluzowuję się. Da się osiągnąć 3-4 szklaneczkami dobrego trunku, po którym rano nie bolo głowa. To szczególnie ważne dla ludzi codziennie pijących, bo inaczej nie dałoby się funkcjonować. Dlatego koszt miesięczny takiego stylu życia dla większości jest nieakceptowalny, stąd pogoń za kasą.
Śmiem twierdzić, że alkoholizm napędza działania życiowe prawników, lekarzy, biznesmenów. Muszą zarabiać bardzo dużo, aby utrzymać taki standard życia. A że odbija się to na zdrowiu... No cóż.
To chyba lepsze, niż praca za minimalną i wegetacja.

Rozumiem, że prowadząc taki tryb picia jesteś wysoko funkcjonującym alkoholikiem? 🤔
Zgłoś
elim 2025-02-02, 15:51
To nie rower tylko konstrukcja roweropodobna,
Zgłoś
lacrimal 2025-02-02, 15:55
To się nazywa zdaje się Superman, tyle że że spodziewanym finałem obniżającym ocenę. Tak sobie myślę że elektrobikowcy muszą zasługują na podwójne braki uznania.
Zgłoś
smc 2025-02-02, 16:54
JoSeed napisał/a:

Rozumiem, że prowadząc taki tryb picia jesteś wysoko funkcjonującym alkoholikiem? 🤔

Ale za to BARDZO wysoko funkcjonującym.
Zgłoś