i dlatego gra w b-klasie, w extra grają pedały
poza tym wiśniewskim co bawi się w mma
poza tym wiśniewskim co bawi się w mma

Wisien napisał/a:
Co to za utwór? Ładnie proszę o odpowiedź
![]()
Army of Pharaos - Dump the Clip
Oto przykład połączenia umiejętności bokserskich i piłkarskich, w wyniku czego postał Mike Rasiak.
Wybaczcie, ale spośród wszystkich sportowców piłkarze to największe mięczaki. Ledwie się draśnie i płacz wykrzywia im paszczę. A jak się nie daj boże skaleczy to już na noszach muszą go znosić. No ludzie... Lalunie na boisku, chciałbym ich zobaczyć w prawdziwym sporcie. To byłby ubaw.
Uprzedzając komentarze to zagraj lepiej itp. odpowiadam: preferuję inny sport, a na boisku z betonu potłukłem się wiele razy, tak jak i koledzy i nikt nawet nie zwracał na to uwagi. Grało się dalej, jeśli kości były całe. A tu na trawce fiknie i "o joj, mamo ratuj...".
Uprzedzając komentarze to zagraj lepiej itp. odpowiadam: preferuję inny sport, a na boisku z betonu potłukłem się wiele razy, tak jak i koledzy i nikt nawet nie zwracał na to uwagi. Grało się dalej, jeśli kości były całe. A tu na trawce fiknie i "o joj, mamo ratuj...".

Pewnie udawał, jak to już bywa w piłce nożnej.
Nigdy nie rozumiałem fascynacji tym sportem....
Piwko leci, dobry materiał.

Piwko leci, dobry materiał.

Współczuje temu uderzonemu kolegow z zespolu...normalni to by ruszyli na tego c🤬la.