Widziałem to ostatnio na kwejku, potem jebzdzidy, a dosłownie przed chwila na wiocha. Już myślałem, ze nasza sadolowa społeczność nie będzie mogła tak wykwintnego materiału zobaczyć, ale na szczęście jesteś ty <3
Figlarz_ napisał/a:
Widziałem to ostatnio na kwejku, potem jebzdzidy, a dosłownie przed chwila na wiocha. Już myślałem, ze nasza sadolowa społeczność nie będzie mogła tak wykwintnego materiału zobaczyć, ale na szczęście jesteś ty <3
Widzę że bładzisz w Internecie..
podpis użytkownika
Z prawej ręką z prawej ręką. Na dole nogi a ...
Figlarz_ napisał/a:
w zajebiste miejsca zaglądasz, ale co racja to racja
Napisy końcowe dłuższe niż film.
Tak się teraz pokazuje w internecie że się jest debilem.
Tak się teraz pokazuje w internecie że się jest debilem.
podpis użytkownika
I tak to jest.
@aligator @croyna
Widzę, ze nie zrozumieliście sarkazmu, wiec wyjaśnię - nie wchodziłem na te strony, natomiast filmik prezentuje poziom, jaki tam można spotkać. Pozdrawiam.
Widzę, ze nie zrozumieliście sarkazmu, wiec wyjaśnię - nie wchodziłem na te strony, natomiast filmik prezentuje poziom, jaki tam można spotkać. Pozdrawiam.
Figlarz_ napisał/a:
@aligator @croyna
Się k🤬a teraz nie tłumacz.