👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Nie spodziewałem się, że w życiu powiem coś takiego, ale :
Piwo dla Sosnowca !
Piwo dla Sosnowca !

@Sosnowiec Nic dziwnego, że walczysz o prawa dyskryminowanych, w końcu Sosnowiec - może ktoś kiedyś zawalczy o Twoje?
Żarty rasistowskie, feministyczne, seksistowskie, szowinistyczne - zawsze śmieszne.
A jeśli już miałbyś się do czegoś przyczepić to cyganie nie dzielą się na nic. Cygan to cygan. Co innego Rumuni.
Żarty rasistowskie, feministyczne, seksistowskie, szowinistyczne - zawsze śmieszne.
A jeśli już miałbyś się do czegoś przyczepić to cyganie nie dzielą się na nic. Cygan to cygan. Co innego Rumuni.

@Złodziejka_Zapalniczek
Cyganów się dzieli
Cygana można podzielić na kawałki i wynieść. Se sobie gdzieś.
Łatwiej tak posprzątać.
Ps. Musisz pamiętać że w dzisiejszych czasach możesz odpowiadać jak za człowieka.
Pozdrawiam i udanych łowów
Cyganów się dzieli
Cygana można podzielić na kawałki i wynieść. Se sobie gdzieś.
Łatwiej tak posprzątać.
Ps. Musisz pamiętać że w dzisiejszych czasach możesz odpowiadać jak za człowieka.
Pozdrawiam i udanych łowów
@Sosnowiec - pomyliły ci się portale, ten komentarz miał być na Kwejka
Ja to bym mu na koniec pinezkę czy coś ostrego rzucił żeby sobie rozwalił łapę w p🤬du.

Mam zbyt duży szacunek do swojej śliny, żeby się nią dzielić z cyganem.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie