Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
BrunerOvned 2013-08-26, 12:45 13
Dziewczyny, którym to pokazywałem w barze, leżą już na geriatrii...

podpis użytkownika

Teraz spróbuj sobie wyobrazić, że Twój stary dyma Ciebie w dupę. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz w odbicie...
Zgłoś
R................t 2013-08-26, 13:10
Żydowskie te wykałaczki. Jak to pokazywałem BURNEDowned w czasach prohibicji to posłanka grodzka drapała się jeszcze po jajach.
Zgłoś
U................m 2013-08-26, 13:53
FAKE!!!!!!
prawdziwe zycie nie ma wyswietlanych napisow.
Zgłoś
piter210 2013-08-26, 16:05 2
BrunerOvned napisał/a:

Dziewczyny, którym to pokazywałem w barze, leżą już na geriatrii...

Wtedy też leżały
Zgłoś
iOskar 2013-08-26, 20:39
Dobre, szkoda tylko, że oglądałem ten filmik 5 razy na wielu różnych portalach i co gorsza kilka dobrych lat temu.
Zgłoś
AdioChooJ 2013-08-26, 20:47
Starsze niż internet
Zgłoś
m................n 2013-08-26, 20:51
Sztukmistrz Krzysztof
Zgłoś
takija 2013-08-26, 21:04
Żywa woda zdrowia doda
Zgłoś
slannesh 2013-08-26, 21:15
Każdy chce załapać się na piwa dając jakiś fajny komentarz, niestety w tym temacie na siłę.
Po co?
Zgłoś
Ciem 2013-08-26, 21:17 16
I c🤬j w dupę ja p🤬le po obejrzeniu filmiku co prawda pierwszy raz czego skutkiem jestem bardzo zawiedziony bo czytając komentarze filmik ma już swoje p🤬lnięcie od paru lat... ale to nie o tym k🤬a drodzy sadole! Więc ja nie wiem co do c🤬ja jest jak wcześniej napisałem po obejrzeniu filmiku od razu wyj🤬em z fotela niczym j🤬y spiderman, batman, superman, Indiana Jones, draże z biedronki podp🤬lając prosto do kuchni po wykałaczki w biegu krzycząc do dziewczyny dawaj coś Ci pokarze zajebistego.... (zajebistego lekko przesadzone) wykałaczki połamane jak na filmiku j🤬e dobytki utrącone(wykałaczka ma dwie odbytki) nie ważne uj🤬em każdej tylko po jednej.. Ułożyłem pięknie na stole już miałem w rękach łyżeczkę z wodą nawet taką samą k🤬a niebieską.... i stało się drżącą ręką na oczach mojej dziewczyny z wysokości około 5cm spadła kropla wody centralnie w sam środek jak myślicie co się stało ? C🤬j się stał nic k🤬a nawet nie drgnęło... Jeb druga kropla poleciała z myślą może tamta to za mało i nagle cud jedna wykałaczka się lekko poruszyła.. I dalej c🤬j wlałem resztę wody z łyżeczki wykałaczki się rozj🤬y i taki tego k🤬a finał. Dziękuję dobranoc
Zgłoś
dmnkzl 2013-08-26, 21:24
Lipa, dawno temu jak ledwo do stołu dostawałem, to ojciec pokazywał mi trik z zapałką, która po nalaniu łyżeczki wódki rozkładała się jak nogi kobitki do r🤬ania, nie ma filmików, jak przypomnę sobie jak ją złożyć to wrzucę film.

podpis użytkownika

Z kopyta kulig... POP🤬LAAAA!
Zgłoś
generalissimus 2013-08-26, 22:01
Uwaga, screamer!!
Zgłoś
n................o 2013-08-26, 23:53
K🤬a, ale się dzieje! Ale się dzieje!
Zgłoś
Wasili666 2013-08-27, 0:40
Jakoś tak instynktownie bym...

podpis użytkownika