Kolor włosów zobowiązuje.
K🤬a, nawet gdyby pobiegła dobrze, to tak rzuciła tym kocem, że z pewnością super by się sztuczka nagrała
K🤬a, nawet gdyby pobiegła dobrze, to tak rzuciła tym kocem, że z pewnością super by się sztuczka nagrała

teraz bedzie rysować lakier na c🤬jach
ojoj
ojoj
podpis użytkownika
J🤬 k🤬y
Przypomniało mi się wojsko i ćwiczenia musztry, kapral nas jechał jak bure suki ale w sumie szło nam ładnie od momentu kiedy powiedział, że jak jeszcze raz którykolwiek z nas na komendzie "W lewooo... zwrot!" skręci w prawo to będzie przej🤬e jak jeszcze nigdy nie było. I wtedy ta p🤬da Andrzejek skręcił w prawo... Wszyscy wk🤬ieni bo wiedzą już, że cała kompania ma przej🤬e i pewnie będą "słoniki" do końca dnia, kapral podbiega do Andrzejka cały czerwony, ale w ostatniej sekundzie zatrzymuje lawinę bluzgów i spokojnie pyta:
- Co masz na swoje wytłumaczenie, żołnierzu?
- Nie w to lewo...
Nigdy w życiu już potem nie widziałem tak wk🤬ionego człowieka jak kapral wtedy
- Co masz na swoje wytłumaczenie, żołnierzu?
- Nie w to lewo...
Nigdy w życiu już potem nie widziałem tak wk🤬ionego człowieka jak kapral wtedy

podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
klklklll napisał/a:
Słodziutka. Pokazałbym jej sztuczkę że znikającym bolcem.
Wstawaj. Zesrałeś się.
klklklll napisał/a:
że znikającym, ale że z czym??

Qunda napisał/a:
że znikającym, ale że z czym??
K🤬sem szanowny Panie. W niektórych częściach Polski nazywają tak c🤬ja. Przydomek wziął się z czasów deficytu stali, a drewniane bolce nie wchodziły w grę bo trzeba było czymś palić w piecu więc pomysłowi chłopi zaczęli stosować własne "bolce", najczęściej w rzemiośle. Stąd też statystycznie w tych rejonach jest mniejszy przyrost demograficzny bo nie każdemu udało się wyjąć bolca.
się nie zdziwiłbym, jakby przyj🤬a w lustro sądząc, że jest tam jakaś przestrzeń do wykonania sztuczki

klklklll napisał/a:
A ona Tobie sztuczkę ze znikającym portfelem

PhantomMask napisał/a:
Wyj🤬 zęby i się z tego cieszyć
a co miała płakac i jęczeć OH MAJ GASZ ?
elegancko sie zachowala , pozytywnie a nie jak wiekszosc rozwydrzonych nastolatek