📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:24
🔥
Całą szerokością drogi
- teraz popularne
🔥
Podstarzała bździągwa testuje plac zabaw
- teraz popularne
Jego śmierć do dzisiaj jest zagadką. Oficjalnych powodów jego śmierci było wiele - jak w przypadku Smoleńska.
Jedno jest pewne - był wielką osobą o wielkich możliwościach. Był mądry, dobry i znany, a to rodzi duże możliwości - to jak przepis na sprawianie kłopotów rządzącym zza kurtyny.
Dlatego uważam za wielce prawdopodobne to, co wyczytałem gdzieś w necie - że był bliskim znajomym J.F. Kennedy'ego. I że razem przygotowywali jakieś przemówienie.
Jedno jest pewne - był wielką osobą o wielkich możliwościach. Był mądry, dobry i znany, a to rodzi duże możliwości - to jak przepis na sprawianie kłopotów rządzącym zza kurtyny.
Dlatego uważam za wielce prawdopodobne to, co wyczytałem gdzieś w necie - że był bliskim znajomym J.F. Kennedy'ego. I że razem przygotowywali jakieś przemówienie.
albineek napisał/a:
niestety drugi taki Bruce juz nigdy sie nie narodzi..
![]()
To oryginałowi machniemy zmartwychwstanie
wernetto napisał/a:
idź być mma gdzie indziej.
Moim zdaniem można by kilku wyłowić z "emema", bo jest tam sporo osób, które marnują swój potencjał.
Z tymi ciosami na kilka cm to prawda. Sila uderzenia bierze sie z calego ciala, nie tylko reki.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie