👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Za Mistrza lodowaty browar w oszronionym kuflu, w upalny dzień po ciężkiej pracy

to był gość, filmy z jego udziałem mogę oglądać po 1000razy i się nie znudzą, szkoda że za jego życia tak mało ich powstało... gdyby żył i był dzisiaj 73letnim staruszkiem to nadal większości z użytkowników sadola by nakopał

Ile on tym nunczaku trenował zeby dojsć do czegos tak pieknego.

ten z ping-pongiem to fake, ale nie zmienia faktu, ze bruce dawal rade. Szkoda ,ze zginal od ciosu wirujacej piesci, zabili go niezadowoleni rodacy - poniewaz zdradzal tajne techniku kung-fu bialym amerykanom... hmmm nie nie, on poprostu sie zacpal
Niewazne szacun.

Żaden pic kina, Lee był lepszym wojownikiem niż aktorem, to co tutaj widzicie to spontaniczna próbka jego możliwości. Szkoda, że wpadł w dragi w Stanach.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie