Wszyscy wiemy, że uliczne żebraczki są oszustkami - grupa młodych ludzi postanowiła rozwiać wszelkie wątpliwości w tej kwestii.
Enjoy!
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-02-24, 12:36
Nie rumunka lecz cyganka... Było przeczytać komentarze na wykopie.
ĸuń
2012-02-24, 12:43
Do pracy byście się wzięli!
@agatka
Te dwa pojęcia często stosuje się zamiennie - tak, "Cygan" ma znaczenie szersze, odnosi się do koczowników.
Ale żeby poprawności stało się zadość - poprawiłem tytuł
konto usunięte
2012-02-24, 13:31
Zajebisty patent na biznes haha
konto usunięte
2012-02-24, 13:33
konto usunięte
2012-02-24, 13:38
60 zł?
Chyba idę szukać moich starych, podziurawionych ubrań...
Głupie ciawary lepiej by się do pracy złodzieje wzięły!
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
Nienawidzę rumunów cyganów i całej reszty tego pomiotu i współczuje tym uczciwym przypadkom, chociaż wątpię żeby było ich wielu.
konto usunięte
2012-02-24, 14:16
konto usunięte
2012-02-24, 14:17
Tą panią można spotkać w okolicach patelni w Warszawie (wyjście w stronę Centralnego). Chodzę tamtędy codziennie i codziennie ta sama rumunka żebrze. Musi się opłacać.
Przestańmy dawać tym żebrakom pieniądze ,to ich nie będzie na ulicy, jest popyt jest podaż proste.
U nas w sejmie mam wrażenie, jest całe stado takich Sztucznych Cyganów Posłów. Wyglądają podobnie to tej kukły, mają tyle samo do powiedzenia, tyle, że zarabiają w cholerę więcej i nie siedzą na deszczu.