Widzę, że przez hulającą inflację oraz rosnące ceny supli i anabolików, synthol powrócił z niespotykaną dotąd formą.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
VeIture napisał/a:
Widzę, że przez hulającą inflację oraz rosnące ceny supli i anabolików, synthol powrócił z niespotykaną dotąd formą.
W barkach ma implanty.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Jego mózg jest w jeszcze gorszym stanie.
Większość z nas nie zrobiłaby sobie tego nawet jakby mogła dzięki temu przelecieć wszystkie finalistki Miss Polonia. Tak mi sie wydaje... choć mogę się mylić.
Większość z nas nie zrobiłaby sobie tego nawet jakby mogła dzięki temu przelecieć wszystkie finalistki Miss Polonia. Tak mi sie wydaje... choć mogę się mylić.
Takafura napisał/a:
Jego mózg jest w jeszcze gorszym stanie.
A baby uważają, że plastikowe ryje, dupy i cyce są extra klasa. Tu świetny przykład, miss bum bum, wj🤬a sobie nawet w uda to gówno nairaland.com/2078710/brazilian-miss-bum-bum-damaged
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Pomijając, że synthol to kretynizm, to co do samego 'wygląda jakby go bolało' - niekoniecznie. Mam bardzo podobną mimikę gdy robię kaptury w ten sposób

VeIture napisał/a:
Każdy ma swoje hobby. Jeden wstrzykuje gówno w mięśnie, inny ćpa maryche usprawiedliwiając się jakimiś bólami fantomowymi...
Baronessa napisał/a:
Każdy ma swoje hobby. Jeden wstrzykuje gówno w mięśnie, inny ćpa maryche usprawiedliwiając się jakimiś bólami fantomowymi...
Racja, a inni pokazują dupę na onlyfans i nazywają się modelkami a potem zakładają fake konta na sadolu z tego samego ip.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !