📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:02

Widziałem to już dawno temu, ale dopiero filmik innego sadola o orzechach wypełnionych cementem uświadomił mi fakt, że ten materiał jeszcze nie trafił na sadola a rzecz jest ciekawa.
Chińczycy stają na głowie, aby masowo podrabiać wszystko.. nawet jedzenie.
najgłośniejsze sprawy ostatnich lat:
- podrabianie jajek, owoców i warzyw.
- karmienie kur jedzeniem zawierającym rtęć i inne "ciężkie związki", aby oszukać wagę i dostać za nie więcej.
wrzucam materiał dosyć stary i jestem pewien, że od tamtej pory pojawiło się wiele nowych podróbek i sposobów podrabiania.
po kitajsku, ale wszystko widać jak robią (akcja od 1:20)
można by tak wymieniać w nieskończoność.
Swoją drogą chyba już wiem dlaczego skośny chcą zżerać jeszcze na wpół żywe zwierzęta. ryby, robale... przynajmniej mają pewność, że prawdziwe
Chińczycy stają na głowie, aby masowo podrabiać wszystko.. nawet jedzenie.
najgłośniejsze sprawy ostatnich lat:
- podrabianie jajek, owoców i warzyw.
- karmienie kur jedzeniem zawierającym rtęć i inne "ciężkie związki", aby oszukać wagę i dostać za nie więcej.
wrzucam materiał dosyć stary i jestem pewien, że od tamtej pory pojawiło się wiele nowych podróbek i sposobów podrabiania.
po kitajsku, ale wszystko widać jak robią (akcja od 1:20)
można by tak wymieniać w nieskończoność.
Swoją drogą chyba już wiem dlaczego skośny chcą zżerać jeszcze na wpół żywe zwierzęta. ryby, robale... przynajmniej mają pewność, że prawdziwe

Patrze na metke bo nie chce kupowac chinszczyzny ale czasem nie ma alternatywy.
Przyklad spodenki rowerowe bylem w 4 sklepach sam chinski syf.
Przyklad spodenki rowerowe bylem w 4 sklepach sam chinski syf.

Jak dla mnie to nie są podróbki na skalę masową, raczej pokazanie że się da. Wątpię czy faktycznie jest to bardziej opłacalne.
Co do rtęci w kurczakach, to przecież i u nas karmili świnie śrutem, ołowiem albo pompowali wodą żeby cięższe były
Co do rtęci w kurczakach, to przecież i u nas karmili świnie śrutem, ołowiem albo pompowali wodą żeby cięższe były

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie