👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niech tam sobie mówią, że nie wolno bić dzieci, niech nawet nie będzie wolno tego rodzicom robić, ale takie sąsiedzkie wychowanie, zostanie na długo w bani. Może nawet dzięki temu wyrośnie na człowieka.
W 2 odcinku wpadnie drugi ojciec tyle samo warty co ten. Powinien syna jebnąć że ma cipe między nogami i się daje r🤬ać.
ruddie napisał/a:
czasami tak trzeba - na niektórych gnojków nic innego nie działa
najgorsze jest to, że jeszcze kilka lat temu nie zgodziłbym się z taką tezą, a dziś już nic nie zmieni we mnie poglądu, że człowieka można kształtować przez głowę lub tyłek i jeśli to pierwsze nie działa, to drugie staje się jedynym wyjściem.
i co jest w tym najgorsze? to, że te kilka lat temu wcale nie byłem aż taki głupi, więc takich mało głupich, podobnych do dawnego mnie, musi być na świecie cała masa i oni wszyscy mają przed sobą cholernie długą drogę do zrozumienia tego, co ja wiem już dziś. co za tym idzie, na tej drodze mogę zostać przez nich rozdeptany, jako stojący w opozycji głos mniejszości. wiem, że tak może być, bo kiedyś sam bym dzisiejszego siebie rozdeptał.
ależ mnie dziś wzięło na sado-filo-zofię
Policeman, trochę racji (piwo) ale nie do końca - chłopaczek za plecami nadal będzie osiedlową p🤬deczką co wymaga ochrony ze strony ojca...
Nie dość, że dziecko to jeszcze z partyzanta. Nie no koleś wymiata. Za paskiem dla bezpieczeństwa pewnie jeszcze kosę miał.

Ktoś wie co to za auto, które stoi pod blokiem za białym samochodem?
ruddie napisał/a:
czasami tak trzeba - na niektórych gnojków nic innego nie działa
Te wzorce to z domu wyniesione?
Sundown napisał/a:
Ktoś wie co to za auto, które stoi pod blokiem za białym samochodem?
Zmotane Subaru Libero albo Daihatsu Hijet
Nie ma nic gorszego niż wtrącić się między dzieci. I tak się pogodzą, dorośli już nie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie