👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Arcydzieło k🤬a 🤦♂️
Nie obejrzałem do końca, 🤮
Ktoś mi powie czy chociaż mu ten bebzun rozj🤬o czy cuś 😁
Nie obejrzałem do końca, 🤮
Ktoś mi powie czy chociaż mu ten bebzun rozj🤬o czy cuś 😁
klasa, kultura wysoka i do tego wspaniały scenariusz
piwo dla autora i wiaderko/wanienka piwa dla artysty

Kurde, aż podglośnilam... jak to Wam nie można ufać za grosz!
[ Dodano: 2025-03-25, 09:27 ]
Cezar! Piwko za osobiste zdjęcie i wyznanie... 😍
[ Dodano: 2025-03-25, 09:27 ]
Cezzar napisał/a:
jaki obleśny spaślak xD
Cezar! Piwko za osobiste zdjęcie i wyznanie... 😍
Wspaniały artysta, niesamowite napięcie i dramaturgia przedstawienia. Na pewno pójdę do "Rolex Circus", gdy będzie w pobliżu.
Dziesięciu takich w Ganges wsadzić i woda czystsza niż w kudowie Zdrój

Czekałem do końca, wierząc że zacznie kolorowo z odległości srać do tego dzbanka.
Zawiodłem się.
Zawiodłem się.
OdrobinaSadyzmyNaCodzień napisał/a:
Czekałem do końca, wierząc że zacznie kolorowo z odległości srać do tego dzbanka.
Zawiodłem się.
Poszukam czy jego performance się tak przypadkiem nie kończy.
Indyjski saturator. Turyści chwalą sobie sposób podania napoju
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie