Żeby się Ruskie z Niemcami nie posprzeczały, to część z was pisała by das Sadistik, a cześć Sadujsticzny. A tak na serio to nikt z nas nie zaznałby trudu. Zabrać biednym, dam na armie, bo bedzie powtorka, i niekoniecznie kacapy ze szwabami sie posprzeczaja w czasie jej trwania.
Tak się chwalicie waszymi dziadkami, że walczyli itd. A mój miał laboratorium w łazience. 70% samogon pędził

Na szczęście zdążył mi przekazać tą wiedzę
konto usunięte
2013-06-08, 10:04
0:34 kacap potraktował z armaty drugiego kacapa
konto usunięte
2013-06-08, 11:18
Nie można patrzeć na tych 'azjatyckich' podludzi...
P.S takich medali mój ziomek ma miliard, większość kupione na bazarze staroci w Bytomiu
konto usunięte
2013-06-08, 11:54
@Grommash
Z jakich względów? Prestiżowych? Moim zdaniem chodziło tu o kasę, tak jak zwykle. Nie tylko ruscy gonili do berlina, ale wszyscy na siłę chcieli skończyć tę wojnę. W końcu narodowy bank niemiecki posiadał ogromne zapasy złota z Polski, Austrii i pewnie wielu innych.
Jak sądzicie dlaczego powstało Polskie Państwo Satelickie? kacapy spokojnie mogły nas wchłonąć jednak tego nie zrobiły?
konto usunięte
2013-06-08, 12:58
Nastepny konflikt jaki sie zapowiada to: IV Rzesza Arabska wraz z Zwiazekiem Rosyjsko Chinskim atakuja marionetkowy rzad Tuska...
Jak nie zmienimy systemu w PL, niedlugo bedzie trzeba uciekac do Ameryki Poludniowej. Uczcie sie hiszpanskiego...