jak w temacie... w wykonaniu kacapów... no ale zawsze to nimcy dostają baty więc chyba pozytywnie
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
16 minut temu
Żeby się Ruskie z Niemcami nie posprzeczały, to część z was pisała by das Sadistik, a cześć Sadujsticzny. A tak na serio to nikt z nas nie zaznałby trudu. Zabrać biednym, dam na armie, bo bedzie powtorka, i niekoniecznie kacapy ze szwabami sie posprzeczaja w czasie jej trwania.
Tak się chwalicie waszymi dziadkami, że walczyli itd. A mój miał laboratorium w łazience. 70% samogon pędził
Na szczęście zdążył mi przekazać tą wiedzę
Na szczęście zdążył mi przekazać tą wiedzę
Nie można patrzeć na tych 'azjatyckich' podludzi...
P.S takich medali mój ziomek ma miliard, większość kupione na bazarze staroci w Bytomiu
P.S takich medali mój ziomek ma miliard, większość kupione na bazarze staroci w Bytomiu
@Grommash
Z jakich względów? Prestiżowych? Moim zdaniem chodziło tu o kasę, tak jak zwykle. Nie tylko ruscy gonili do berlina, ale wszyscy na siłę chcieli skończyć tę wojnę. W końcu narodowy bank niemiecki posiadał ogromne zapasy złota z Polski, Austrii i pewnie wielu innych.
Jak sądzicie dlaczego powstało Polskie Państwo Satelickie? kacapy spokojnie mogły nas wchłonąć jednak tego nie zrobiły?
Z jakich względów? Prestiżowych? Moim zdaniem chodziło tu o kasę, tak jak zwykle. Nie tylko ruscy gonili do berlina, ale wszyscy na siłę chcieli skończyć tę wojnę. W końcu narodowy bank niemiecki posiadał ogromne zapasy złota z Polski, Austrii i pewnie wielu innych.
Jak sądzicie dlaczego powstało Polskie Państwo Satelickie? kacapy spokojnie mogły nas wchłonąć jednak tego nie zrobiły?
Nastepny konflikt jaki sie zapowiada to: IV Rzesza Arabska wraz z Zwiazekiem Rosyjsko Chinskim atakuja marionetkowy rzad Tuska...
Jak nie zmienimy systemu w PL, niedlugo bedzie trzeba uciekac do Ameryki Poludniowej. Uczcie sie hiszpanskiego...
Jak nie zmienimy systemu w PL, niedlugo bedzie trzeba uciekac do Ameryki Poludniowej. Uczcie sie hiszpanskiego...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie