jak w temacie... w wykonaniu kacapów... no ale zawsze to nimcy dostają baty więc chyba pozytywnie
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:35
Ja bym sie wtudził chwalic moim dziadkiem jak by sluzyl w armi czerwonej
Moj wujek był partyzantem walczył w lasach swieto krzyskich i potem w powstaniu warszawskim ma order virtuti militari o ile sie nie myle 4 klasy i order partyzancki
a na drzewach zamiast lisci beda wisiec komunisci
ps czekam na warna/bana za obrazanie kacapów
Moj wujek był partyzantem walczył w lasach swieto krzyskich i potem w powstaniu warszawskim ma order virtuti militari o ile sie nie myle 4 klasy i order partyzancki
a na drzewach zamiast lisci beda wisiec komunisci
ps czekam na warna/bana za obrazanie kacapów
DUST DEVIL,
mój dziadek był zajęty zabijaniem i niemieckich i ruskich psów i to jest powód do dumy, a nie ruskie ordery p🤬deczko ruska.
a po twoich rączkach stwierdzam, że masz 12-14 latek, co by wyjaśniało twoją głupotę.
mój dziadek był zajęty zabijaniem i niemieckich i ruskich psów i to jest powód do dumy, a nie ruskie ordery p🤬deczko ruska.
a po twoich rączkach stwierdzam, że masz 12-14 latek, co by wyjaśniało twoją głupotę.
Nie ma pozytywnej wojny, śmierć nigdy nie jest pozytywna, chociaż "Niemcom" się należało. Ale co winni byli co niektórzy cywile? Wyobrażacie sobie iść tak jak na filmie tutaj z dwójką małych dzieci, które patrzą na walające się trupy, na umierających ludzi? Dla mnie to straszne.
CYCONAUTA napisał/a:
ktos mi powie co to za muzyka w tle ?
Hans Zimmer "Time".
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie