Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
~Dostojny 2019-03-27, 15:42 27
Nawet fajne, a baba z kwiaciarni zajebista.

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
T................3 2019-03-27, 15:44 4
To miało być zabawne, prawda? Spojler: Nie było! Nie było, ale za dobre prowokacje masz piwo
Zgłoś
kickyourheadoff 2019-03-27, 15:45 17

pulchna pani 0:18 bardzo miła
Zgłoś
qsioneq 2019-03-27, 16:05 12
ten łysy c🤬j powinien dostać w ryj za takie słowa
Zgłoś
Gymnorhinus 2019-03-27, 16:25 15
@ TB303

Ja tam śmiechłem, osobiście nie dałbym zachować powagi mówiąc takie rzeczy, więc piwko

podpis użytkownika

Moje posty mają charakter żartobliwy, nie mają na celu nikogo urazić, nawet jeśli tak wyglądają.
Zgłoś
Resider 2019-03-27, 17:03 17
qsioneq napisał/a:

ten łysy ch*j powinien dostać w ryj za takie słowa

Lysy ma racje, typ zrobil filmik dla beki ale jakby to bylo naprawde to jebac takiego frajera
Zgłoś
mesjans 2019-03-27, 17:07 56
Że ludziom się chce umoralniać kogoś. Masz na stanie najtańszą szmirę wśród pierścionków co to nie schodzi od kilku lat to dawaj póki jest na niego klient. Jakie Grażyny i Janusze handlu. Ja bym kulturalnie zaprezentował towar, oto jest pierścień którego pan szuka dobrze oddaje kobietę którą pan opisuje myślę że gorszego w naszym sklepie nie mamy czysta stal jedynie za 45zł lepszej okazji pan nie znajdzie.
Zgłoś
Essent 2019-03-27, 17:08 1
Co to za pajac ??
Zgłoś
bonawentura 2019-03-27, 17:28 12
Lysy c🤬j to pantofel i debil, zryty mozg, dziecko k🤬y i szatana, ozdoba szamba i rynsztoka, szmata na ktorej nawet pies nie siada. Mam nadzieje ze zripostowalem.
Zgłoś
Hrabia Drapula 2019-03-27, 17:57 2
Coś inne zawsze, nawet śmieszne Ludzie jak zwykle się lubi wp🤬lać z buciorami w cudze życie, ale z drugiej strony koleś się uzewnętrznił to i nie ma co się dziwić .

podpis użytkownika

Zgłoś
Kosmodysk 2019-03-27, 17:57 18
qsioneq napisał/a:

ten łysy ch*j powinien dostać w ryj za takie słowa

Łysego zbulwersowało słowo "najtańszy", bo mały profit będzie miał.
Zgłoś
T................3 2019-03-27, 18:09 26
Resider napisał/a:

Lysy ma racje, typ zrobil filmik dla beki ale jakby to bylo naprawde to jebac takiego frajera

Bądź pantoflarskim frajerem jak chcesz, ale nie wymagaj tego od ludzi z godnością
Zgłoś
AdamBrown 2019-03-27, 18:41 6
Ubawiłem się po pachy, rewelacyjna prowokacja, obnaża hipokryzje tych sprzedawców, i obnaża pewną smutną prawdę na temat społeczeństwa. To są w stanie zauważyć tylko przenikliwi.

podpis użytkownika

Ateizm jest dziełem teologów.
Hugo Dionizy Steinhaus
Zgłoś
Mrpm 2019-03-27, 18:43 2
dzięki wszystkim za piwa i zachęcam do obczajenia innych filmików z mojego kanału
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie