Nawet fajne, a baba z kwiaciarni zajebista.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów

To miało być zabawne, prawda? Spojler: Nie było! Nie było, ale za dobre prowokacje masz piwo

@ TB303
Ja tam śmiechłem, osobiście nie dałbym zachować powagi mówiąc takie rzeczy, więc piwko
Ja tam śmiechłem, osobiście nie dałbym zachować powagi mówiąc takie rzeczy, więc piwko

podpis użytkownika
Moje posty mają charakter żartobliwy, nie mają na celu nikogo urazić, nawet jeśli tak wyglądają.
qsioneq napisał/a:
ten łysy ch*j powinien dostać w ryj za takie słowa
Lysy ma racje, typ zrobil filmik dla beki ale jakby to bylo naprawde to jebac takiego frajera
Że ludziom się chce umoralniać kogoś. Masz na stanie najtańszą szmirę wśród pierścionków co to nie schodzi od kilku lat to dawaj póki jest na niego klient. Jakie Grażyny i Janusze handlu. Ja bym kulturalnie zaprezentował towar, oto jest pierścień którego pan szuka dobrze oddaje kobietę którą pan opisuje myślę że gorszego w naszym sklepie nie mamy czysta stal jedynie za 45zł lepszej okazji pan nie znajdzie.
Lysy c🤬j to pantofel i debil, zryty mozg, dziecko k🤬y i szatana, ozdoba szamba i rynsztoka, szmata na ktorej nawet pies nie siada. Mam nadzieje ze zripostowalem.
Coś inne zawsze, nawet śmieszne
Ludzie jak zwykle się lubi wp🤬lać z buciorami w cudze życie, ale z drugiej strony koleś się uzewnętrznił to i nie ma co się dziwić .

qsioneq napisał/a:
ten łysy ch*j powinien dostać w ryj za takie słowa
Łysego zbulwersowało słowo "najtańszy", bo mały profit będzie miał.

Resider napisał/a:
Lysy ma racje, typ zrobil filmik dla beki ale jakby to bylo naprawde to jebac takiego frajera
Bądź pantoflarskim frajerem jak chcesz, ale nie wymagaj tego od ludzi z godnością

Ubawiłem się po pachy, rewelacyjna prowokacja, obnaża hipokryzje tych sprzedawców, i obnaża pewną smutną prawdę na temat społeczeństwa. To są w stanie zauważyć tylko przenikliwi.
Hugo Dionizy Steinhaus
podpis użytkownika
Ateizm jest dziełem teologów.Hugo Dionizy Steinhaus