Ups, znowu k🤬idolek..
podpis użytkownika
nic nie ma i nic nie bedzie
Spytaj się Gosi czy może nam cycki pokazać ...
Ciebie prosimy ...
Ciebie prosimy ...
podpis użytkownika
He said, "Peekaboo"
Ezoteryk napisał/a:
@up a mama wie co ty w internecie wypisujesz gnoju ?
Właśnie Twoja matka zakrztusiła się moją spermą jak jej powiedziałem ,że pytasz o nią na sadisticu !!
Gnoju !
podpis użytkownika
He said, "Peekaboo"

nanook napisał/a:
Właśnie Twoja matka zakrztusiła się moją spermą jak jej powiedziałem ,że pytasz o nią na sadisticu !!
Gnoju !
Rozumiem że w twoim wieku to oznaka buntu i dojrzewania więc ci wybaczam .
Ezoteryk napisał/a:
Rozumiem że w twoim wieku to oznaka buntu i dojrzewania więc ci wybaczam .
A ja nigdy nie wybaczam ...
Gdybyś miał ten wiek co podałeś to wiedziałbyś jak się powinno zwracać do kogoś pisząc . Kiedyś były zupełnie inne szkoły ..
Wracając do obrażania to Twoja stara wyszła ode mnie z pełnymi ustami .. chyba będziesz miał dziś deserek ... if you know ...

nanook napisał/a:
Uwaga, mamy tu prawdziwego sk🤬iela!

nanook napisał/a:
Gdybyś miał ten wiek co podałeś to wiedziałbyś jak się powinno zwracać do kogoś pisząc . Kiedyś były zupełnie inne szkoły ..
Wracając do obrażania to Twoja stara wyszła ode mnie z pełnymi ustami .. chyba będziesz miał dziś deserek ... if you know ...

Co do c🤬ja ???!!!
Chciałem zobaczyć cycki laski ,która chwali się swoimi roznegliżowanymi fotami a wy mnie tu od gnojów , sk🤬ielów wyzywacie ???
Poj🤬o was do reszty ?!?!
Pedały czy co ? ...
Chciałem zobaczyć cycki laski ,która chwali się swoimi roznegliżowanymi fotami a wy mnie tu od gnojów , sk🤬ielów wyzywacie ???
Poj🤬o was do reszty ?!?!
Pedały czy co ? ...
podpis użytkownika
He said, "Peekaboo"
@nanook: młody człowieku, racz ogarnąć zasady używania znaków przestankowych. Ciebie prosimy.