👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mamusia z przodu sobie siądzie! Miejsca więcej, lepszy widok, ja lubię mamusi towarzystwo

Nie jeden zięć o tym marzy, ale załatwi żmiję a pójdzie siedzieć jak za człowieka.

Szmata jak to szmata., myśli że ma prawo wymachiwać łapskami na wsze strony bez ponoszenia konsekwencji. Przynajmniej nie trafiła na p🤬dę co by dał się oklepywać. To że grubo przesadził to już inna sprawa.
Ja moją teściową odwiedzam raz do roku, 1.listopada. Nawet nie miałem okazji jej poznać, bo zawinęła się jako jeszcze młoda babka.
Kochajcie swoje teściowe
Kochajcie swoje teściowe

Budrys2000 napisał/a:
Ja moją teściową odwiedzam raz do roku, 1.listopada. Nawet nie miałem okazji jej poznać
dobra, dobra... tłumaczą się winni.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie