Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Cezzar 2025-03-16, 7:22 1
@azerbah idealny materiał dla ciebie

aa i jeszcze czarnego papaja wybiorą i nie będzie Niczego czy Nietzschego... wybierz sobie xD

BTW takie rzeczy to na hardzie powinny być
Zgłoś
Love_is_Love 2025-03-16, 7:40 4
Trzeba być niepełnosprawnym żeby takie przepowiednie oglądać
Zgłoś
wuskai 2025-03-16, 8:20 3
Przecież ten cały bald to się urodził w foliowej czapeczce i zakłada tylko jedno na drugą. Ciekawe ile ma już warstw. Bo przy ilości absurdu w niektórych materiałach to niedoj🤬ie mózgowe byłoby najlżejszą diagnozą.
Zgłoś
tfujdiler 2025-03-16, 8:51 4
Ale p🤬lenie ....
Zgłoś
optymista666 2025-03-16, 9:41 2
Co to za gówno dla niedorozwojów umysłowych?

Przepowiednie i to jeszcze jakichś nawiedzeńców religijnych to chyba ludzie z ujemnym IQ uważają za wiarygodne.

Ten Bald to też nieźle szurnięty…
Zgłoś
lukpogromca 2025-03-16, 11:40 2
ruski trol i straszy kapiszonem łoresznikiem jakimś.... ja p🤬le
Zgłoś
smc 2025-03-16, 12:58
Ja kupuję złoto fizyczne.

Jak coś p🤬lnie, to za tych parę kilo kupię połowę okolicznych wsi. Następne pokolenia będą ustawione na tysiąclecia.
Nawiasem mówiąc, babka trumpa zrobiła tak w latach 20-stych i żyją z tego do dzisiaj.
Zgłoś
zn506 2025-03-16, 13:57
lukpogromca napisał/a:

kapiszonem łoresznikiem jakimś....

Prawda? Polskie wojsko już idzie wgniatać Putina! I wcale nas nie bedą brać, bo takie żołniery to same sobie poradzą!

Zgłoś
lukpogromca 2025-03-16, 14:21
zn506 napisał/a:

Prawda? Polskie wojsko już idzie wgniatać Putina! I wcale nas nie bedą brać, bo takie żołniery to same sobie poradzą!

Co ma piernik, do wiatraka?

losowe zdjęcie bezzębnych naj🤬ych ruskich sołdatów w ubrudzonych waciakach....

nie siej propagandy
Zgłoś
Jarazz 2025-03-16, 15:38
Za dużo masła. Ma podwyższony cholesterol
Zgłoś
Konto usunięte 2025-03-16, 16:26
lukpogromca napisał/a:

ruski trol i straszy kapiszonem łoresznikiem jakimś.... ja p🤬le

11:43
"Gdzie są Stany Zjednoczone w tym wszystkim...
... potem widzę, że ponieważ ZDRADZILIŚMY IZRAEL, otwieramy atak dla Chin..."

Ty sam jesteś ruski troll xD
To co Bald osobiście pitoli, to szczegół.
Ważny jest ten "protestancki protok" co p🤬li, że najważniejszy jest Izrael i ż🤬dzi.

Ps. Pierwszy raz widzę Polaka w tym wieku z tak białymi zębami jak ten Bald
Zgłoś
OpenStreetMaps 2025-03-17, 10:48
Odkryłem ciekawą zaletę Sadola. Słuchając YouTube na Sadolu nie wyskakują wk🤬iające reklamy.

podpis użytkownika

Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały

Kanał na Y.T "Km2bp"
Zgłoś
zn506 2025-03-18, 8:29
lukpogromca napisał/a:

losowe zdjęcie bezzębnych naj🤬ych ruskich sołdatów w ubrudzonych

To ty siejesz propaagandę. Naj🤬e ruskie waciaki pokonały Niemców pod Stalingradem i właśnie koczą trzydniową operację, mimo że wedle ruskich onuc Putin umarł 3 razy, Rosja zbankrutowała 4 razy a na Ukrainie Cyganie rozkradli ruskie czołgi.

Czy nie widzisz jaka ta wasza uśmiechnięta propaganda naiwna?
Zgłoś
lukpogromca 2025-03-18, 10:01
zn506 napisał/a:

To ty siejesz propaagandę. Naj🤬e ruskie waciaki pokonały Niemców pod Stalingradem i właśnie koczą trzydniową operację, mimo że wedle ruskich onuc Putin umarł 3 razy, Rosja zbankrutowała 4 razy a na Ukrainie Cyganie rozkradli ruskie czołgi.
Czy nie widzisz jaka ta wasza uśmiechnięta propaganda naiwna?

kończą trzydniową operacje w trzy lata, mieli zajać Kijów a zajęli nie całe 20% Ukrainy, głównie wsi i zadupi

przed wojną chwalili się, że są drugą armią świata, ale okazało się, że wyciągają z magazynów czołgi z lat sześćdziesiatych i muszą atakować na chińskich nieopancerzonych pojazdach przypominających wóżki golfowe

ponosiło ruskich stawiać ultimata wszystkim i straszyć wojną, a okazało się, że jak się Ukraina nie wystarszyła, to h🤬j mogą, dreptają w miejscu i zawracają po wp🤬lu, jak z pod Kijowa, Charkowa czy Chersonia

to, że pokonali gebelsów 70 lat temu, to ma się do obecnej sytuacji podobnie jak nasze zwycięstwo nad onucami w 1920, czyli niewiele
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie