Ej, ale z tymi "starszymi", toś się Pan zagalopował...
Lata 90' to były piękne czasy... Nic z tego nie pamiętam, ale nigdy tego nie zapomnę, parafrazując za Lemmym...😈
Kto wtedy wchodził w życie, ten niejedno widział...😏
Bywałem na stadionie. Jak czegoś w życiu nie widziałeś, to tam mogłeś zobaczyć.
Pamiętacie pierwszą reklamę w tv Prusakolep?
To pytanie do starszych 😂
Jeszcze Rewolucji Październikowej, aktualnie Prymasa Tysiąclecia.
Teraz karaluch to jest oficjalna nazwa żołnierza Federacji Rosyjskiej.
A na ukraińskiego mówimy bohater?
Tak, tak znam to jestem onuca, ale powiem wam trole jedno.
Jeszcze Polska nie zginęła !!!!
Jacy niektórzy? Zdecydowana większość. Jest jeszcze karaczan i nie mam na myśli Jarosława.
Jarka karakanem nazywają a nie karaczanem
Pamiętacie pierwszą reklamę w tv Prusakolep?
Ojciec prać, lepsza.

A na ukraińskiego mówimy bohater?
Tak, tak znam to jestem onuca, ale powiem wam trole jedno.
Jeszcze Polska nie zginęła !!!!
Przez takich krótkowzrocznych idiotów jak ty, zginie na pewno.
Nie było, nie ma i nie będzie większego zagrożenia dla Polski niż Rosja.
Dopóki nie było internetu tylko najbliższa rodzina wiedziała żeś debil...
Przez takich krótkowzrocznych idiotów jak ty, zginie na pewno.
Nie było, nie ma i nie będzie większego zagrożenia dla Polski niż Rosja.
Jest jeszcze jedno zagrożenie, większe od tego o którym piszesz.
Jest to przymierze niemiecko-rosyjskie.
Nie należy wierzyć w to, że wojna Rosji z Ukrainą odsunęła od siebie tych dwóch odwiecznych wrogów Polski. To tylko pozory.
Dla celu wymazania Polski z mapy zawrą oni nowe przymierze.
Ale czy oni mają taki cel?
Tak, mają taki cel. Przy czym politycy Rosji mówią o tym dosyć otwarcie.
Federacja to jest tylko dla mydlenia oczu, zawsze i na zawsze, komuno-kacapolandia!
Tak, mają taki cel. Przy czym politycy Rosji mówią o tym dosyć otwarcie.
Przedstawiciele AfD także.
30% obecnej powierzchni Polski to ziemie niemieckie. 60% dawnej powierzchni Polski to ziemie rosyjskie.
Nie ma czegoś takiego jak Polska. Granice przesuwane są przez sąsiadów co chwila, więc któraś ze stron rozwiąże ten problem już niebawem.
Przedstawiciele AfD także.
30% obecnej powierzchni Polski to ziemie niemieckie. 60% dawnej powierzchni Polski to ziemie rosyjskie.
Nie ma czegoś takiego jak Polska. Granice przesuwane są przez sąsiadów co chwila, więc któraś ze stron rozwiąże ten problem już niebawem.
Naturalnie, że AfD głosi takie hasła. Muszą przecież zdobywać głosy elektoratu.
Środkiem ciężkości programu AfD nie jest ekspansja na Wschód, tylko antymigracyjność i obecnie ratowanie przemysłu.
Żeby ten przemysł jako tako doprowadzić do porządku i odbudować, Niemcy będą potrzebowały 10 do 20 lat.
Zbyt wiele przemysłu wyeksportowali na daleki wschód i niewiele da się z tego odzyskać, a wykwalifikowanej kadry też nie da się pozbierać jak gruszek z drzewa.
Niemcy w swojej arogancji popełnili tyle błędów, że będzie ich wiele czasu kosztować, by odzyskać dawną świetność.
To jest czas dla Polski, który należy wykorzystać tak, by się nasz zachodni sąsiad nigdy nie poważył o Drang nach Osten pomyśleć.
To jest typowy kraj, który musi się bać, albo sąsiedzi będą się jego bali, a co do niemieckiej moralności, którą się tak szczycą, to ona się nigdy nie zmieniła. Dowody ich moralności stoją w Oświęcimiu, Majdanku i wielu innych miejscach.
Niemcy bardzo nie lubią, jak im się o tym przypomina! Dlatego należy to robić!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie