Główna Poczekalnia (13) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:59
Szwagry
majorbień • 2013-10-09, 19:57
Sytuacja z Sosnowca, dokładniej z burdelu jakiegoś
Jak wiadomo po wizycie u dz🤬ki trzeba podzielić się recenzją i leci ona tak:
Cytat:

Witam Panów. Co do samych pań w hurtowni nie mam nic. 2 telefony (trochę się zgubiłem na miejscu ale szacun dla Karoliny, która wręcz po mnie wyszła na parking ) 150 na stół i do roboty. Akcja od początku milutka, myju myju i do pokoiku. Chwila gadki i do roboty, lodzik Chciałem wolno i z wyczuciem i tak było, za co mega plus! Akcję 2 przerwał telefon z pracy i musiałem się zbierać. Wyszedłem na korytarz i jakież było moje zdziwienie: stoją buty niby takie same ale NIE MOJE. JAKIŚ DUPEK POR🤬AŁ Z 5 MINUT I WYSZEDŁ W MOICH BUTACH. TĘPY BYKU JEŚLI TO CZYTASZ TO ŻYCZĘ CI TRĄDU, ŚWIEŻBU I GRZYBICY W NAJLEPSZYM WYPADKU!!!! PATRZ BUCU Z CZEGO ŻYJESZ. ŻEBY CIĘ POGIĘŁO ZŁODZIEJU WOJASÓW. Ten co twoje buty w ofierze dziadom na ulicy zostawił!

po kilku dniach

Cytat:

No i co pyszczysz? Ciemno było się pomyliłech. Zanim się kapnoł to byłech już w Katowicach. Dzwoniłech potem ale jak to odkręcić. Przeca te twoje stare szłapcugi tyż nie były za wiela warte to się tak nie napinaj bo zawału dostaniesz

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
adolfh 2013-10-09, 21:45 7
Przyjechał brudas ze śląska i jeszcze buty zaje*ał. Przynajmniej w mieście był pierwszy raz.
Zgłoś
bloodwar 2013-10-09, 21:48
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-10, 2:56 1
malolaty w klubach sie daja r🤬ac za free to stare divy przestaja byc konkurencyjne
Zgłoś
l_witek 2013-10-10, 8:45 2
A Ty jaka opinie napisałeś ??
Zgłoś
Bociek 2013-10-10, 8:57
no i zmieniłeś komentarz !
Zgłoś
Matikens 2013-10-10, 9:18 87
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-10, 9:21 21
l_witek napisał/a:

A Ty jaka opinie napisałeś ??

Nie miał czasu napisać bo musiał wyjść po klienta na parking...
Zgłoś
Halman 2013-10-10, 9:27 4
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-10, 9:48
czyżby garsoniera?
Zgłoś
Dolot_93 2013-10-10, 12:03 3
adolfh wiesz jak sie nazywa umyty gorol ? Cysty ciul. Nie chce nikogo urazić ale mieszkam na śląsku (nie w Sosnowcu) i śmieszy mnie to jak jadą na nas bo jakiś stereotyp sobie uwidzieli mieszkańcy reszty kraju. Pozdrawiam Ślązaków którzy nie wstydzą się korzeni i Polaków którzy to szanują.
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-10, 12:41
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-10, 15:26
Zgłoś
pakicito 2013-10-10, 17:31
Cytat:

stała cena 50 euro za numerek a teraz już standardem jest 30, niedługo to jeszcze panny będa dopłacać żebyś w nie wszedł

to życzę powodzenia w zdobywaniu AIDS
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-10, 19:25 2
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem