Cytat:
Zima coraz bliżej, a imigranci w Szwecji mogą mieć poważne kłopoty. Albo sami załatwicie sobie mieszkanie, albo wracajcie do Niemiec lub Danii – oświadczył szwedzki minister do spraw migracji Morgan Johansson.
Szwecja wyczerpała swoje możliwości i nie jest w stanie zagwarantować mieszkania dla wszystkich nowo przybyłych migrantów z Afryki i Bliskiego Wschodu. Istnieje jednak ryzyko, że Szwedzki rząd zacznie konfiskować mieszkania swoich obywateli.
więcej tutaj
No i zajebiście: szwedzi na bruk
może jak im dupa zmarznie zaglądając przez okienko do wnętrza własnego ale już byłego domu to może coś im się uruchomi w czaszkach?
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
konto usunięte
2015-11-08, 16:31
Mnie ciekawi czy jak już im mróz dupy ściśnie, to czy nie będą ich ogrzewali płonącymi urzędami ds. imigrantów, szkołami czy innymi budynkami lub pociskami gumowymi z policyjnej broni gładkolufowej.Boję się, że gdzieś się zalęgną i zimę przetrwają.
Bracie Breiviku, zrób porządek w Skandynawii
konto usunięte
2015-11-08, 17:44
Jak już imigranci przybędą do Polski to mam nadzieję, że włączą stare piecyki z Oświęcimia i Treblinki. Oby były jeszcze sprawne.
konto usunięte
2015-11-08, 18:09
breivik tak naprawdę się poświęcił żeby zwrócić uwagę na pewien problem
konto usunięte
2015-11-08, 19:46
Nadal nie wierzę, że to dzieje się naprawdę xD xD xD Był Barok, był renesans... obecną epokę nasi następcy nazwą epoką odkrywania granic absurdu?
konto usunięte
2015-11-08, 19:51
@up epoka lewactwa - krótko i dosadnie
Mam tylko nadzieję, że kolejna nie będzie nazywana epoką szariatu.
konto usunięte
2015-11-08, 22:14
konto usunięte
2015-11-08, 22:30
W sensie, że komuś jego własne mieszkanie zabiorą?