Działania szwedzkiej policji są ciekawsze niż fotoradary polskiej straży miejsko-wiejskiej
Cytat:
Dziennikarz szwedzkiego konserwatywnego serwisu Fria Tider sfotografował pracownicę P-Service drukującą mandaty za złe parkowanie… wrakom samochodów spalonych podczas zamieszek. Zapytana o powód przyznania mandatu odparła, że nie było w aucie kwitu wskazującego datę rozpoczęcia postoju. Fakt, że nie było w nim także szyb, a wnętrze strawił ogień był według funkcjonariuszki służby parkingowej pozbawiony znaczenia.
więcej na>>>
Autonom
Konto usunięte
2013-05-28, 15:26
Z tego samego artykułu:
Cytat:
"Szwedzkie siły porządkowe przyjęły taktykę nieangażowania się w konflikt, jeśli stwarzałoby to zagrożenie dla zdrowia funkcjonariuszy."
No brawo, rozp🤬olą pół Sztokholmu a ci będą dalej tylko mandaty wypisywać bo tak jest bezpieczniej. Z takimi służbami ten kraj jest skazany na zagładę.
Wklejam ten obrazek po raz kolejny, tym razem jako propozycję skierowaną do władz Szwecji, aby nieco zmienili swoją flagę.
Są lepsi specjaliści od naszych??? o_0
podpis użytkownika
...I am not as think as you wasted I am...
Konto usunięte
2013-05-28, 16:06
Tak, tak, teraz mandaty, potem pozwy sądowe bo sprawcy wykroczenia nie zapłacili mandatów, a następnie międzynarodowe listy gończe, bo się na rozprawie nie stawili. Świat idzie w tym kierunku...
Jest nadzieja, że wj🤬i mandat c🤬temu. Nadzieja matką głupich...
Konto usunięte
2013-05-28, 17:14
Nie no k🤬a to już mi śmierdzi prowokacją.
To jest nierealne!
Gościowi auto zjarali w trakcie zamieszek i mandat?
Po mojemu to ta laska robi jakiś opis, notatkę czy coś.
Każdy sąd by taki mandat unieważnił.
Konto usunięte
2013-05-28, 17:14
No k🤬a... Śmiać się czy płakać?
prawie jak nasza straż miejska
Konto usunięte
2013-05-28, 17:48
K🤬a, coraz bardziej mnie zastanawia podejście władz do zamieszek, wszystko wskazywałoby na to, że robią swoich obywateli w c🤬ja, żeby sprowokować ich do samodzielnego wybicia c🤬tego gówna, albo do wypuszczenia jakiejś nowej wersji Breivika/Hitlera, który poprowadzi ludzi na muzułmanów... To jest nierealne, żeby mieli swoich ludzi tak głęboko w dupie - jedni aresztują tych, którym się nie podoba ścięcie głowy na ulicy w imię Koranu, drudzy wlepiają mandaty za samochody spalone przez c🤬tych... Mam nadzieję, że to celowy zabieg, bo przy takim podejściu prędzej, czy później ludzie i tak ruszą na muslimów.
Konto usunięte
2013-05-28, 18:22
I ci ludzie kiedyś robili potop szwedzki? Chyba, ze o innych Szwedach mówimy?
musza zaplacic mandaty bo inaczej braknie $$ na zapomogi dla imigrantow
Lynx
2013-05-28, 18:42
Nikt jeszcze nie wspomniał, że policjantka fajna
Jaka k🤬a policja? To jest ich taki odpowiednik polskiej straży miejskiej, więc nic dziwnego że u nich takie same tępaki pracują jak u nas.
..czytać ze zrozumieniem!