Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Szwecja zyskuje tytuł światowej stolicy gw🤬tu
Konto usunięte • 2013-07-27, 18:22
Szwecja zyskała tytuł światowej stolicy gw🤬tu. Zgadniecie kto im w tym pomógł? Oto link do artykułu Artykuł
Dla osób, które niekoniecznie mają ochotę zagłębiać się w obcojęzyczny artykuł mały skrót:
-Muzułmaniet stanowią 6% populacji Szwecji.
-Aż 77% gw🤬tów w tym kraju jest popełniana właśnie przez nich.
-Jedna na cztery Szwedki zostanie zgw🤬cona (ilość napaści seksualnych wzrasta o 500%).
-W lipcu poprzedniego roku z Sztokholmnie zgłaszano średnio 5 gw🤬tów DZIENNIE.

Tabelka (języka nie znam ale domyślam się, że chodzi o ilość gw🤬tów popełnionych w ciągu roku):

A w mediach cisza... zastanawiam się co oni będą musieli zrobić, żeby powstał jakikolwiek odzew ze strony władz. Chyba prędzej sami Szwedzi złapią za to, co będą mieli pod ręką i sami zaczną wymierzać sprawiedliwość (niesprawiedliwość również )
Tłumaczenie własne na szybko, więc jeśli widzicie jakieś błędy albo chcielibyście coś dodać do tłumaczenia to dajcie znać.
Zgłoś
kossa69 2013-07-27, 18:26 24
Spokojnie, nie ma co się wk🤬iać za jakiś czas "unia europejska" zalegalizuje gw🤬ty bo przecież trzeba być kulturalnym dla kozojebców itp

podpis użytkownika

Raz sierpem raz młotem w czerwoną hołotę.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-07-27, 18:28 44
W języku rosyjskim jest takie słowo którego bardzo mi w polskim brakuje - дотолераститься. Nasze "dotolerować się", tolerwać coś i dostawać z tego powodu po dupie.

I to słówko idealnie pasuje mi do treści tego posta. Mają tępe lewackie c🤬y za swoje! Niech wypinają więc dupy i czekają!

PS. Założę się, że większość z nas dożyje ogłoszenia kalifatu skandynawskiego.
Zgłoś
Bugini 2013-07-27, 18:37 24
Kiedyś straszni Wikingowie a teraz c🤬ci im panny gw🤬cą no nieźle
Zgłoś
Konto usunięte 2013-07-27, 18:37 8
Tabernak napisał/a:

W języku rosyjskim jest takie słowo którego bardzo mi w polskim brakuje - дотолераститься. Nasze "dotolerować się", tolerwać coś i dostawać z tego powodu po dupie.

I to słówko idealnie pasuje mi do treści tego posta. Mają tępe lewackie c🤬y za swoje! Niech wypinają więc dupy i czekają!

PS. Założę się, że większość z nas dożyje ogłoszenia kalifatu skandynawskiego.

Tabernak z jednej strony chciałbym Ci przyznać rację...ale dlaczego za błędy polityków mają cierpieć niewinne kobiety? Politycy mają to w dupie bo oni się oddzielą od "chołoty" ochroną i koniec problemu. Nastroje społecznie robią się tam jednak coraz ciekawsze więc coś się może zmienić. Szkoda mi Szwedów bo swietny naród.
PS. Piwko za ciekawostkę językową. Ruscy jednak z "dotolerowaniem się" problemu nie mają
Zgłoś
Mayday_Dune 2013-07-27, 18:39 11
Wypuścić kozy na ulice i po problemie..

podpis użytkownika

Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.
~G.C
Zgłoś
Konto usunięte 2013-07-27, 19:24 7
Czy będę się musiał przenieść do Rosji, żeby normalnie żyć za 20-30 lat? Bez pedalstwa, c🤬ctwa i innego brudu?
Zgłoś
Venka 2013-07-27, 19:34 11
kossa69 napisał/a:

Spokojnie, nie ma co się wk🤬iać za jakiś czas "unia europejska" zalegalizuje gw🤬ty bo przecież trzeba być kulturalnym dla kozojebców itp

Palikot z Biedroniem wprowadzą to u nas jako "seks niespodzianka"

podpis użytkownika

Publikowany post zawiera elementy czarnego humoru i nie wyraża poglądów autora
Zgłoś
Konto usunięte 2013-07-27, 19:41
Kastrować sk🤬ysynów... Wtedy nie będą gw🤬cić i się rozmnażać i problem rozwiąże się sam.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-07-27, 19:59 1
Ciekawe co będzie z Polską jak do nas przyjadą ko🤬y.
Mam nadzieję że powstaną grupy które będą "odwdzięczały się" w imieniu zgw🤬conych kobiet.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-07-27, 20:00
Antal to ilość, więc dobrze się domyśliłeś...

Co do:
Guzik napisał/a:

Chyba prędzej sami Szwedzi złapią za to, co będą mieli pod ręką i sami zaczną wymierzać sprawiedliwość

Chyba nigdy z szwedami nie miałeś do czynienia... Co prawda teraz powstają jakieś ruchy w tą stronę ( przeciwko muslimom, w które co ciekawe angażują się chętnie nasi rodacy ), ale jeszcze dużo im brakuje. A jest ich tak mało ( ok. 9 mln ludzi ), że na dobrą sprawę 1 mln emigrantów jest w stanie ten kraj rozpieprzyć i wydymać do cna. Niestety, bo to bardzo porządny i spokojny kraj ( mimo wielu popieprzonych lewackich pomysłów ).
Zgłoś
Konto usunięte 2013-07-27, 20:05 2
motoguru, Zgodzę się z tobą w 100% jeśli chodzi o mentalność Szwedów. Mi właśnie chodziło mi o to, że prędzej oni sami coś z tym zrobią niż zrobi coś ich rząd. Chciałem ukazać w ten sposób bierność i idiotyzm rządzących.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-07-27, 20:11 3
dobra przeleciałem sobie źródła i nie ma żadnego "sensownego" czyli statystyki policji czy czegoś w tym styl tabelkę ładniejszą ja potrafię zrobić w excelu, nie żebym nie uważał ze takie statystki nie mogą być prawdziwe albo prawdopodobne ale opierajmy się na rzeczywistych dokumentach bo inaczej to zwykły rasizm jest a jak wiemy rasizm jest dla czarnych
Zgłoś
Konto usunięte 2013-07-27, 20:13
Każda władza żyje w równoległej rzeczywistości przylegającej. Władza zrobi coś jeżeli zauważy dla siebie zagrożenie - w innym wypadku wal się obywatelu na ryj.

Tylko ruchy oddolne mają szansę coś zmienić.
Nie wierzycie? Zapytajcie tych co z wujkiem adim wzięli berlin
Zgłoś
Konto usunięte 2013-07-27, 20:30 1
Zapewne "zapomniałeś" dodać, że według szwedzkiego prawa gw🤬t jest wtedy, kiedy panna po stosunku stwierdza, że jej się nie podobało. Aby uniknąć zostania posądzonym o gw🤬t w tym kraju, należałoby przed kontaktem seksualnym sporządzić szczegółową umowę, najlepiej w obecności kilku prawników i dać do podpisania partnerce.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie