Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
wronas123 2017-10-12, 20:50 1
elfis napisał/a:

jedrzej152
a ja dodam jeszcze i tak ma farta bo przeżył

filmik się skończył. możliwe, że reszta materiału dzięki ciężarówce jest na hardzie
Zgłoś
domints 2017-10-12, 21:25
wronas123 napisał/a:

filmik się skończył. możliwe, że reszta materiału dzięki ciężarówce jest na hardzie

Nie jest, pod koniec widać, jak ciężarówka przejeżdża, już lewym pasem oszczędzając barana.
Zgłoś
pierdylion83 2017-10-12, 22:35 1
Velture napisał/a:

@up
Spokojnie. Zaraz się zleci stado sadolowych motop🤬d p🤬lących, że p🤬lisz bo nie stać ciebie na motocykl i, że jeździsz puszką i jesteś frajer bo w korku stoisz a oni są wolni, bogaci i czują wiatr we włosach swoich p🤬d.
Coś tam jeszcze p🤬lą ale wymieniłem główne argumenty jakimi się posłużą.

P🤬lisz bo nie stać ciebie na motocykl, jeździsz puszką i jesteś frajer bo w korku stoisz a my jesteśmy wolni, bogaci i czujemy wiatr we włosach...
A poza tym jesteś rudy, sfrustrowany Ż🤬d z nadwagą na utrzymaniu matki.

podpis użytkownika

Naród wspaniały, tylko ludzie k🤬y - Józef Piłsudski
Zgłoś
Baro 2017-10-12, 23:13
mygyry napisał/a:

Dlaczego do k🤬y nędzy za niezapięcie pasów dojebią mi mandat a taki c🤬l ubrany jak na spacer po łące, może zap🤬lać szlifierą nie przejmując się, że spędzi miesiąc w szpitalu dłubiąc strupy z dupy

Pozwólmy naturze działać, naturalna selekcja.
Zgłoś
Espen 2017-10-13, 0:15
Nie przemyślał sprawy. Doskonale widział że kolega przeciska się z lewej więc można było się spodziewać paniki kierowcy samochodu. Brak odpowiedniego stroju to wisienka na torcie, za cenę "komfortu" i/lub chęci zaoszczędzenia paru złotych płaci się własną skórą.

podpis użytkownika

I tak się powoli żyje na tej wsi.
Zgłoś
McKlaxxon 2017-10-13, 0:26 1
youtube.com/watch?v=qqHU-szng0k

podpis użytkownika

Optymista myśli, że cały świat stoi przed nim otworem. Pesymista wie co to za otwór ;/.
Zgłoś
olo_witek 2017-10-13, 0:36
@up jeżdze motorem nie stem bogaty wina debili na motoże jak jedziesz grupą wymijacie jedną strona a pozatym jak widze p🤬de w takich ciuchach to sam patrze z niecierpliwością aż sie wyp🤬oli
Zgłoś
RasePL 2017-10-13, 10:05
cisnę bekę z tych ludzi, którzy na dwuślad wybierają się bez stroju

jeśli uważasz, że stać Cię na moto, to musi Cię być stać na strój i całą resztę

osobiście, to nawet nei polecam jeździć bez dobrych butów, nawet na głupim piździku skuterku, ładnych dużo lat temu, wybrałem się na piździk w sandałkach, bez skarpetków i jakiś pedał stwierdził, że sobie zjedzie do zatoczki bez kierunkowskazu, no to ja hamulce i jak w rowerze, nogi do ziemi, bo szybciej zachamuje. jakież moje zdziwienie było, jak zamiast dotknąć butem ziemi, to sobie palca przyszlifowałem

podpis użytkownika

Hobbystycznie nazywam motocyklistów na sadolu motop🤬deczkami, żeby rozpętać gównoburze.
~motop🤬deczka z miasta złotego pociągu
Zgłoś
Konto usunięte 2017-10-13, 11:20
Mam moto i c🤬j - wina motop🤬dy. bo motocyklistą się go nie da nazwać.
Zgłoś
jazeck 2017-10-13, 11:55
Trochę swojej ciemnej karnacji zostawił na asfalcie - widać chociażby na końcu jego wybieloną rączkę
Zgłoś
Hesbollah 2017-10-13, 14:31
@olo_witek
Co? Nie rozumiem ani słowa.

@RasePL
Jednoślad*

podpis użytkownika

Et Joseph dixit ad eum. Inserere haeret in asinum et adolebit. Dominici dixit. Insanis! Melius aditus ad calida aqua. Et Joseph dixit ad eum. Elegantia Gallia. Ex Epistola ad Corinthos: submota olivarum! Amen
Zgłoś