Tak mnie wk🤬iają te debile że masakra. I niech jakaś motop🤬da powie, że wina jest kierowcy.
@up
Spokojnie. Zaraz się zleci stado sadolowych motop🤬d p🤬lących, że p🤬lisz bo nie stać ciebie na motocykl i, że jeździsz puszką i jesteś frajer bo w korku stoisz a oni są wolni, bogaci i czują wiatr we włosach swoich p🤬d.
Coś tam jeszcze p🤬lą ale wymieniłem główne argumenty jakimi się posłużą.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Spokojnie. Zaraz się zleci stado sadolowych motop🤬d p🤬lących, że p🤬lisz bo nie stać ciebie na motocykl i, że jeździsz puszką i jesteś frajer bo w korku stoisz a oni są wolni, bogaci i czują wiatr we włosach swoich p🤬d.
Coś tam jeszcze p🤬lą ale wymieniłem główne argumenty jakimi się posłużą.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Jak mnie cieszą c🤬le w koszulkach i krótkich spodenkach szlifujący asfalt
Dlaczego do k🤬y nędzy za niezapięcie pasów dojebią mi mandat a taki c🤬l ubrany jak na spacer po łące, może zap🤬lać szlifierą nie przejmując się, że spędzi miesiąc w szpitalu dłubiąc strupy z dupy
Teraz pojąłem, że te durne naklejki "Patrz w lusterka" trzeba rozumieć dosłownie - obserwować oba boczne lusterka jednocześnie.
Bardzo mi nie przykro z powodu tego wypadku.
Bardzo mi nie przykro z powodu tego wypadku.
Knegarn napisał/a:
Tak mnie wk🤬iają te debile że masakra. I niech jakaś motop🤬da powie, że wina jest kierowcy.
p🤬lisz, bo nie stać ciebie na motocykl i jeździsz puszką i jesteś frajer bo w korku stoisz a my jesteśmy wolni i bogaci
LWG motop🤬dy

@siwybis
Pamiętaj, że zazwyczaj z takiej motop🤬dy narządy zazwyczaj się nie nadają do przeszczepu.
Chyba, że posłuchał legend i owinął sobie wokół szyi linkę hamulcową. Wtedy jak przy małej prędkości w coś przywali to może jakieś narządy będą jeszcze zdatne.
Pozdrowienia od motocyklisty/cyklisty/puszkarza dla innych uczestników ruchu drogowego, którzy wiedzą jak się prawidłowo ubrać do danego pojazdu i starających się jeździć bezpiecznie acz dynamicznie, a wyszaleć jadą na tor lub miejsce gdzie nikomu postronnemu nie zrobią krzywdy.
Pamiętaj, że zazwyczaj z takiej motop🤬dy narządy zazwyczaj się nie nadają do przeszczepu.
Chyba, że posłuchał legend i owinął sobie wokół szyi linkę hamulcową. Wtedy jak przy małej prędkości w coś przywali to może jakieś narządy będą jeszcze zdatne.
Pozdrowienia od motocyklisty/cyklisty/puszkarza dla innych uczestników ruchu drogowego, którzy wiedzą jak się prawidłowo ubrać do danego pojazdu i starających się jeździć bezpiecznie acz dynamicznie, a wyszaleć jadą na tor lub miejsce gdzie nikomu postronnemu nie zrobią krzywdy.
Jestem motocyklistą, a i tak twierdzę, że gość z filmiku to motop🤬da.
- miał dużo czasu na reakcje - taki trochę mistrz prostej, który myśli że jak kupi 600 albo litra to jest k🤬a królem asfaltu.
- jechał bez stroju - w zasadzie to k🤬a równie dobrze mógł jechać nago. - tych w krótkich spodenkach i rękawku to k🤬a rozumiem najmniej. Przecież powyżej 80km/h to nawet przyjemne nie jest, zwłaszcza jak podwieje Ci koszulkę i p🤬lnie w Ciebie jakiś bąk czy inna osa.
Kolega też idiota.
- miał dużo czasu na reakcje - taki trochę mistrz prostej, który myśli że jak kupi 600 albo litra to jest k🤬a królem asfaltu.
- jechał bez stroju - w zasadzie to k🤬a równie dobrze mógł jechać nago. - tych w krótkich spodenkach i rękawku to k🤬a rozumiem najmniej. Przecież powyżej 80km/h to nawet przyjemne nie jest, zwłaszcza jak podwieje Ci koszulkę i p🤬lnie w Ciebie jakiś bąk czy inna osa.
Kolega też idiota.
podpis użytkownika
Sialallalala
ktoś tu przez najbliższe 2 tygodnie będzie wstawał z łóżka z prześcieradłem

jedrzej152 napisał/a:
Kolega też idiota.
P🤬lisz. Przecież wyraźnie widać, że jedzie w skórze i to nawet naturalnej, nie jakiejś gumowej podróbce. Od dawna wiadomo, że skóra chroni najlepiej, żadne tekstylia nie wchodzą w grę

Widać że "wielki" driver z bąblem w nosie.
0 techniki, nawet przeciwskrętu nie zna, także kraksa była kwestią czasu.
Chodź słowa uznania należą się za to że zdawał sobie z sprawę ze swojego kalectwa i nagrywał
0 techniki, nawet przeciwskrętu nie zna, także kraksa była kwestią czasu.
Chodź słowa uznania należą się za to że zdawał sobie z sprawę ze swojego kalectwa i nagrywał