Ciekawe, czy ten co se koło zmieniał gdzieś głęboko czuł co nastąpi, czy tak sobie siedział w błogiej nieświadomości na środku kilkupasmowej drogi.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:57
Lobo24 napisał/a:
Ciekawe, czy ten co se koło zmieniał gdzieś głęboko czuł co nastąpi, czy tak sobie siedział w błogiej nieświadomości na środku kilkupasmowej drogi.
mi tam ten z boku wygląda na zaskoczonego
a powinien zjechać na pas awaryjny a minimum wystawić trójkąt ! ;/
debili nie sieją...
debili nie sieją...
to jest kara za jazde lewym lub srodkowym pasem bez potrzeby, jechalby grzecznie prawym pasem to mialby szanse zjechac na awaryjny, ale nie. Dobrze mu tak. Kazdemu kto blokuje tak pasy jadac 50-70, zycze to samo, pozdrawiam
Dlaczego w Rosji wszystkie samochody są takie brudne?
nic nowego - ludzie to debile. Z naszego podwórka całkiem świeża akcja (9.II.2018) - dwóch debili zatrzymało się na zewnętrznym pasie S8-ki, bo ... jeden drugiemu zajechał drogę i postanowili sobie to nieporozumienie wyjaśnić. Zaczęła się szarpanina i bójka z użyciem gazu. Całe to zamieszanie wyjaśniła Scania prowadzona przez Białorusina
Efekt? Dwóch idiotów na planecie mniej. Jechałem tamtędy akurat - tam pod żółtą folią leży połowa (od pasa w górę) jednego z uczestników, drugi zaczepił się o tylną oś Scanii i podjechał kolejne 200m.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie