Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 6:05

Kierowcą była 11-letnia dziewczynka, którą pijany ojciec posadził za kierownicą. To on się tak widowiskowo katapultował. Doznał urazu mózgu, dziewczynka ma lekkie obrażenia klatki piersiowej.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zjerycha 2013-06-17, 14:12 17
baba za kółkiem i wszystko jasne
Zgłoś
odbytpsa 2013-06-17, 14:20 5
Przynajmniej nie prowadził po alkoholu
Zgłoś
Kupa_w_majtkach 2013-06-17, 16:09 3
Kod:
 Z tego, co ja wyczytałem, to gość był wczorajszy a jego partnerka poprosiła go o odwiezienie swojej 11-letniej córki na stację kolejową. On kierował a dziewczynka siedziała na przednim siedzeniu (Водитель посадил 11-летнюю девочку на переднее пассажирское сиденье - Kierowca posadził 11-letnią dziewczynkę na przednie siedzenie pasażera). A potem pojechał do Mińska zamiast na stację (?!).

Swoją drogą to nie wiem, kto głupszy - facet, że jechał czy jego kobieta, że w ogóle go o to poprosiła.

Info, by wykop.

PS. Facet obudził się ze śpiączki i zdrowieje.
Zgłoś
~LegendarnyZiom 2013-06-17, 16:15
Kupa_w_majtkach napisał/a:

Kod:
 Z tego, co ja wyczytałem, to gość był wczorajszy a jego partnerka poprosiła go o odwiezienie swojej 11-letniej córki na stację kolejową. On kierował a dziewczynka siedziała na przednim siedzeniu (Водитель посадил 11-летнюю девочку на переднее пассажирское сиденье - Kierowca posadził 11-letnią dziewczynkę na przednie siedzenie pasażera). A potem pojechał do Mińska zamiast na stację (?!).

Swoją drogą to nie wiem, kto głupszy - facet, że jechał czy jego kobieta, że w ogóle go o to poprosiła.

Info, by wykop.

PS. Facet obudził się ze śpiączki i zdrowieje.

Racja, nie doczytałem dokładnie, teraz już nie mogę edytować postu.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-17, 17:30
Gdzie u ruskich taka droga równa? Fake jak pytong.
Zgłoś
xBaker 2013-06-17, 17:32 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-17, 17:38 2
zwróć uwagę co ona zrobiła...poprawiła fryz

17-18 sek
Zgłoś
DiesIrae 2013-06-17, 17:41 1
Uraz mózgu w jego przypadku jest wrodzony
Zgłoś
hellmartin 2013-06-17, 18:10
jak można mieć uraz czegoś czego się nie ma??
Zgłoś
mandaryniak 2013-06-17, 18:31
-córcia a teraz lekko w lewo
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-17, 19:08 3
Uraz mózgu to on już musiał mieć przed wypadkiem.
Zgłoś
Rafal1757 2013-06-17, 19:41
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
~LegendarnyZiom 2013-06-17, 19:49
Zgłoś
Hollo 2013-06-17, 22:15 1
Moze go dobili mlotkiem na miejscu, badzmy dobrej mysli.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem