Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
pis_to_chuje 2024-06-07, 9:21 3
bboysad napisał/a:

morda śmieciarzu, to że żyjesz zapewne jak hindus w syfie nie oznacza że cywilizowanie ludzie mają cię tolerować

Smieciarz to cię miękkim c🤬jem zrobił po pijaku
Zgłoś
SkoPio1 2024-06-07, 9:24 12
Driver19cm napisał/a:

Nie wiem jak trzeba miec nudne i zj🤬e życie, żeby...

...żeby nie chcieć żyć w chlewie, w jakim żyjesz ty?
No to wystarczy być normalnym, czego ci z całego serca życzymy.
Zgłoś
baran1996 2024-06-07, 9:30 4
Konfident p🤬lony , co innego jak by ktoś mówił wyrzucił jakieś odpady w dużej ilości czy cos podobnego a tak to c🤬j ci w mordę k🤬o dz🤬ko szmato p🤬lona w dupę j🤬a ,znów melisę muszę wypic
Zgłoś
bboysad 2024-06-07, 9:34 17
baran1996 napisał/a:

Konfident p🤬lony , co innego jak by ktoś mówił wyrzucił jakieś odpady w dużej ilości czy cos podobnego a tak to c🤬j ci w mordę k🤬o dz🤬ko szmato p🤬lona w dupę j🤬a ,znów melisę muszę wypic

Haha nie spodziewałem się za na tak prostym temacie tylu debili wypłynie xD

[ Dodano 2024-06-07, 09:36 ]
sberek38 napisał/a:

Żaden z tych ideologów-ekologów, co skrytykowali użytownika, który stwierdził, że bez sensu dzwonić na psy z czymś takim, nie zdzwoniłby na psy, bo to przecież głupie i bez sensu
Wyciąganie wniosków, że osoba która pisze, że to bez sensu jest od razy śmieciarzem, jest idiotyczne i równie bez sensu

Co ty p🤬lisz kretynie ?

[ Dodano 2024-06-07, 09:41 ]
pis_to_c🤬je napisał/a:

Smieciarz to cię miękkim c🤬jem zrobił po pijaku

Poziom twojej elokwencji sięga szczytów kultury osobistej bohatera z filmu. nie mamy więc o czym pisać durniu.
Zgłoś
Paprotek 2024-06-07, 9:44 10
ale to było piękne! <3 Nie spodziewałem się że pieski zareagują na takie zgłoszenie - teraz będę już wiedział. J🤬 śmieciarzy
Zgłoś
Jaten 2024-06-07, 9:46 2
Eh, zostawił by tę butelkę, a nuż jakiś jednoślad zaliczył by szlifa
Zgłoś
symptomCOVID19 2024-06-07, 9:47 5
Jako motocyklista mogę tylko podziękować , na łuku drogi takie smieci mogą narobić sporo problemów , rok temu miałem dzwona przez leżącą klamrę od naczepy tira na łuku drogi , przednie koło zostało zablokowane i dalej można sobie samemu dodać . Brawo
Zgłoś
Piesinger 2024-06-07, 10:02 8
Niech ludzki śmieć śmieci we własnym chlewie, a nie na drodze, którą my też użytkujemy
Zgłoś
pawianek85 2024-06-07, 10:35 1
jakim trzeba być chamem.
Zgłoś
Konto usunięte 2024-06-07, 10:37 3
minions napisał/a:

Po tobie śmieciarzu muszę w lesie zbierać opakowania z Maczka, bo Twa indyjska natura odziedziczona po przodkach cyganach ,wyłazi z ciebie parchu. Ale w autku masz czysto, zawsze odkurzone i wunderbaum wisi.

Brzydzę się śmieciarzami ale jeszcze bardziej brzydzę podp🤬laczami na psy. Zj🤬y był gość który wyj🤬 butelkę ale jeszcze bardziej zj🤬y jest ten który zadzwonił. Zwykle obicie mordy obu, by mnie zadowoliło. Nic poza tym.
Zgłoś
PsikutaBezS 2024-06-07, 10:41
Na prawo rzucamy plastik, na lewo puszki, a na wschodzie Putin recyklinguje stare rakiety o zasięgu 300km. Uratujmy ten świat.
Zgłoś
Optimex 2024-06-07, 10:43 3
Za to że się zatrzymałeś i uprzątnąłeś butelkę z drogi należą ci się brawa i pokłon, ale k🤬a reszta nagrania pokazuje że masz geny p🤬lonego konfidenta

Dziadek - w czasie okupacji donosił na ż🤬dów.

Matka z Ojcem - w PRL donosili na opozycjonistów

Synek - dokumentuje rodową tradycję na na nagraniach z kamerki samochodowej którą w 99.9% użytkują parówy i drogowi konfidenci

Stary naprawdę pierwsza postawa godna naśladowania ale k🤬a...........co Ci siedzi pod tym deklem żeby pruć się na psy i czerpać z tego przyjemność ?
Zgłoś
Stachtypowacebula 2024-06-07, 12:02 2
pis_to_c🤬je napisał/a:

Co za j🤬a w dupę konfitura i do tego p🤬lony pedał o czym świadczy rower przyczepioney z tyłu

Świadczy, że we łbie masz spleśniały sznurek trzymający uszy. Nic więcej tam nie ma.
Zgłoś
~Dostojny 2024-06-07, 12:03 2
Nie pochwalam śmiecenia, ale gdzie my k🤬a żyjemy? Pogranicznicy za oddanie strzałów ostrzegawczych w powietrzę, trafiają pod sąd, a policja goni jakiegoś gościa na zlecenie jakiegoś spedalonego konfidenta
Jak już mu się chciało za nim jechać, to mógł go dognić i wrzucić mu tę butelkę do auta i trochę poszarpać kierowcą, ale dzwonić na policję w takiej sprawie, koniec świata.

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
woki 2024-06-07, 12:04 3
Jestem zdania że za śmiecenie powinna być po prostu kala cielesna, bo do niektórych to nie dociera inaczej.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie