Przecież większy ślad węglowy zrobił ten radiowóz, który pewnie dobre 30 minut stał odpalony i czekał na gościa, niż ta j🤬a butelka. Trzeba było ja wyrzucić i tyke
Bankowo wieczorami se to puszczasz i brandzlujesz się przy tym
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?Nie wiem jak trzeba miec nudne i zj🤬e życie, żeby dzwonić na policje, z takim gownem. Później jechać za typem i zmarnować kolejne godziny słonecznego dnia. I jeszcze się tym chwalić na sadolu
Przecież większy ślad węglowy zrobił ten radiowóz, który pewnie dobre 30 minut stał odpalony i czekał na gościa, niż ta j🤬a butelka. Trzeba było ja wyrzucić i tyke
przecież tu nie chodzi o ślad węglowy debilu tylko o wymierzenie kary. Nie każdy jest taki inteligent żeby typa wyciągać na środku krętej drogi w górskim lesie,. ale jak masz problem poskładać fakty to nie mamy o czym więcej pisać.
Nie wiem jak trzeba miec nudne i zj🤬e życie, żeby dzwonić na policje, z takim gownem. Później jechać za typem i zmarnować kolejne godziny słonecznego dnia. I jeszcze się tym chwalić na sadolu
Po tobie śmieciarzu muszę w lesie zbierać opakowania z Maczka, bo Twa indyjska natura odziedziczona po przodkach cyganach ,wyłazi z ciebie parchu. Ale w autku masz czysto, zawsze odkurzone i wunderbaum wisi.
podpis użytkownika
Lets Burn!Nie wiem jak trzeba miec nudne i zj🤬e życie, żeby dzwonić na policje, z takim gownem. Później jechać za typem i zmarnować kolejne godziny słonecznego dnia. I jeszcze się tym chwalić na sadolu
W imię zasad sk🤬ysynu.
Co za j🤬a w dupę konfitura i do tego p🤬lony pedał o czym świadczy rower przyczepioney z tyłu
Jak kiedyś dorośniesz to będziesz myślał trochę inaczej.
W imię zasad sk🤬ysynu.
Żaden z tych ideologów-ekologów, co skrytykowali użytownika, który stwierdził, że bez sensu dzwonić na psy z czymś takim, nie zdzwoniłby na psy, bo to przecież głupie i bez sensu

Wyciąganie wniosków, że osoba która pisze, że to bez sensu jest od razy śmieciarzem, jest idiotyczne i równie bez sensu

Jak kiedyś dorośniesz to będziesz myślał trochę inaczej.
Mógłbyś do mnie tato mówić ,tyle razy twoją starą r🤬ałem
Co za j🤬a w dupę konfitura i do tego p🤬lony pedał o czym świadczy rower przyczepioney z tyłu
morda śmieciarzu, to że żyjesz zapewne jak hindus w syfie nie oznacza że cywilizowanie ludzie mają cię tolerować