podpis użytkownika
Why Drink And Drive if you can Smoke any FLY!?Skoro jej nie oddał to albo zasłużył albo p🤬da więc go nie szkoda.
próbuję zrozumieć komentarz, ale nie rozumiem. a od dawna podejrzewałem, że jestem debilem.
czy jest p🤬dą i go nie szkoda bo nie uderzył kobiety? a jakby uderzył kobietę to byłoby go szkoda a jej już nie, czy jak?
próbuję zrozumieć komentarz, ale nie rozumiem. a od dawna podejrzewałem, że jestem debilem.
czy jest p🤬dą i go nie szkoda bo nie uderzył kobiety? a jakby uderzył kobietę to byłoby go szkoda a jej już nie, czy jak?
@staac🤬jones: debil
Rzeczywiście, jesteś debilem
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?Rzeczywiście, jesteś debilem
@: debil
no przecież tak napisałem.
a wy chłopaki, oddalibyście żeby nie wyjść na p🤬dy czy jak?
no przecież tak napisałem.
a wy chłopaki, oddalibyście żeby nie wyjść na p🤬dy czy jak?
Pytanie z dupy. Przecież tutaj nie chodzi o to, żeby oddać, w takiej sytuacji powinieneś się obronić. I tyle. W jaki sposób ? To zależy od wielu czynników. Pamiętaj, że to ulica, gdzie nie ma zasad. Jakaś agresywna laska, okłada Cie po twarzy, więc na pewno powinieneś ją w jakiś sposób spacyfikować. Może nie nap🤬lać pięścią po twarzy, ale reakcja powinna być konieczna i natychmiastowa. Nie wiesz co jej jeszcze odjebie. A może ma nóż w kieszeni, czy nożyczki ? A może chwyci za kamień i Cie p🤬lnie w potylicę ?
Dla mnie ta psychopatka powinna leżeć na ziemi
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?Pytanie z dupy. Przecież tutaj nie chodzi o to, żeby oddać, w takiej sytuacji powinieneś się obronić. I tyle. W jaki sposób ? To zależy od wielu czynników. Pamiętaj, że to ulica, gdzie nie ma zasad. Jakaś agresywna laska, okłada Cie po twarzy, więc na pewno powinieneś ją w jakiś sposób spacyfikować. Może nie nap🤬lać pięścią po twarzy, ale reakcja powinna być konieczna i natychmiastowa. Nie wiesz co jej jeszcze odjebie. A może ma nóż w kieszeni, czy nożyczki ? A może chwyci za kamień i Cie p🤬lnie w potylicę ?
Ej, a nie pomyślałeś ze to jego znajoma a gość wie, ze odj🤬?
I druga kwestia...Ty widzisz jak potężne ciosy ona wyprowadza? Przed czym ty chcesz zeby gość sie bronił i na co reagował?
Pytanie z dupy. Przecież tutaj nie chodzi o to, żeby oddać, w takiej sytuacji powinieneś się obronić. I tyle. W jaki sposób ? To zależy od wielu czynników. Pamiętaj, że to ulica, gdzie nie ma zasad. Jakaś agresywna laska, okłada Cie po twarzy, więc na pewno powinieneś ją w jakiś sposób spacyfikować. Może nie nap🤬lać pięścią po twarzy, ale reakcja powinna być konieczna i natychmiastowa. Nie wiesz co jej jeszcze odjebie. A może ma nóż w kieszeni, czy nożyczki ? A może chwyci za kamień i Cie p🤬lnie w potylicę ?
Niektórzy równouprawnienie rozumieją tak samo jak Kasia Kotula.
Jesteśmy na prostej drodze, że przedłużenie kobiecej ręki nie będzie karalne. Przedłużenie młotkiem, siekiera czy innymi przedmiotami.
Dyskryminacji kobiet już dawno nie ma, ale równouprawnienia płci również nie ma.
Po tym co się w tej materii w Polsce dzieje można śmiało stwierdzić, że kobiety dostały równouprawnienie, ale związanej z tym odpowiedzialnosci nie potrafią udźwignąć.