Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
bleblebator1 2025-04-27, 17:53 5
Typowy wypadek dla takiego wodnego ścigacza. Najbardziej utytułowany motorowodniak świata, Waldemar Marszałek też miał coś podobnego i przeżył.

podpis użytkownika

Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.
Zgłoś
Retsam 2025-04-27, 18:39
Bardzo realistyczne
Zgłoś
nowynick 2025-04-27, 19:30 1
Retsam napisał/a:

Bardzo realistyczne

Obejrzyj JAKIEKOLWIEK zawody takich ślizgaczy, prawie zawsze ktoś tak wyjebie...
Zgłoś
CrystalFairy 2025-04-27, 19:53
nowynick napisał/a:

Obejrzyj JAKIEKOLWIEK zawody takich ślizgaczy, prawie zawsze ktoś tak wyjebie...

To mnie zawsze dziwiło. Na c🤬j to robić jak te łódki się wyp🤬alają od co najmniej paru dekad?
Zgłoś
BigLebovsky 2025-04-27, 20:16 1
bleblebator1 napisał/a:

Typowy wypadek dla takiego wodnego ścigacza. Najbardziej utytułowany motorowodniak świata, Waldemar Marszałek też miał coś podobnego i przeżył.

I to ile razy Marszałek był połamany

[ Dodano: 2025-04-27, 20:17 ]
CrystalFairy napisał/a:

To mnie zawsze dziwiło. Na c🤬j to robić jak te łódki się wyp🤬alają od co najmniej paru dekad?

Liczą na farta. Jeśli go fala nie podbije to zap🤬la i wygrywa, jak mocno podbije to czasem giną.

podpis użytkownika

mam w dupie małe miasteczka
Zgłoś
elim 2025-04-28, 1:22
widok z drugiej strony

Zgłoś
Pedator 2025-04-28, 7:57 1
Miami Vice - serial mojej młodości.
Zgłoś
CrystalFairy 2025-04-28, 21:38
BigLebovsky napisał/a:

I to ile razy Marszałek był połamany
Liczą na farta. Jeśli go fala nie podbije to zap🤬la i wygrywa, jak mocno podbije to czasem giną.

Dalej brzmi jak c🤬jowy deal
Zgłoś
BigLebovsky 2025-04-28, 21:45 1
CrystalFairy napisał/a:

Dalej brzmi jak c🤬jowy deal

Wszystko kwestia gustu. Ja tego nigdy doświadczyłem,ale jestem w stanie zrozumieć że kręci ich prędkość w połączeniu z adrenaliną i ryzykiem ostrego rozp🤬olu. Nikomu krzywdy nie robią,więc niech sobie fruwają (no może ryby nie są zadowolone).

podpis użytkownika

mam w dupie małe miasteczka
Zgłoś
CrystalFairy 2025-04-28, 21:47
BigLebovsky napisał/a:

Wszystko kwestia gustu. Ja tego nigdy doświadczyłem,ale jestem w stanie zrozumieć że kręci ich prędkość w połączeniu z adrenaliną i ryzykiem ostrego rozp🤬olu. Nikomu krzywdy nie robią,więc niech sobie fruwają (no może ryby nie są zadowolone).

Co kto lubi.
Zgłoś
robsonx79 2025-04-29, 0:35
bleblebator1 napisał/a:

I to nie raz. Kiedyś to był u nas bardzo popularny sport, w sumie nie wiem czemu kompletnie zniknął.
Zgłoś