zajebiste ( ale nie pomyślał, bo mógł wybić tylną szybę i wyciągnąć kierowcę na pakę )
podpis użytkownika
:oneko:
euro-troll napisał/a:
Krzyks dodaj coś z liveleak bo dawno nic nie było .
sadistic.pl/niech-ktos-zatrzyma-vt413815.htm
euro-troll napisał/a:
Krzyks weź to sam wrzuć do sucharów
A czemu tak delikatnie z tymi komentarzami? Urlopik od sadola jednak nie jest taki fajny?

podpis użytkownika
Sickening, weakening don't let another somber pariah consume your soulYou need straightening, toughening
It takes a bit of dark to rekindle the fire burning in you
Ignite the fire within you

euro-troll napisał/a:
Krzyks dodaj coś z liveleak bo dawno nic nie było .
A tY coś ruskiego....
Jak na złość dodałem z YT....

Ale tY nie krępuj się, zasilaj suchary.... i dział "było"

Dajcie ciąg dalszy, jak go leją O.O
podpis użytkownika
Przybyłem, zboczyłem, zwyrodniłem!
Trochę porażka, jak nie ma w życiu co robić, tylko trolować na forum dla prostej gawiedzi rodem z rzymskich igrzysk, żądnej krwi, flaków, a zarazem również tęczowych koników czy anime. Trochę porażka, że...
A c🤬j, nie chce mi się rozwijać wątku.
Serio, współczuję temu trio euro-troll-krzyks-solangelica, przewijają się już w niemal każdym temacie.
Strach lodówkę otworzyć.
A c🤬j, nie chce mi się rozwijać wątku.
Serio, współczuję temu trio euro-troll-krzyks-solangelica, przewijają się już w niemal każdym temacie.
Strach lodówkę otworzyć.
Nie jestem pewien czy dobrze widzę, bo nawet w 1080p jest straszna pikseloza, ale wydaje mi się, że to motocyklista przyp🤬olił najpierw pięścią w samochód przejeżdżając. To coś w stylu "ty k🤬o jak możesz jechać po lewej stronie pasa?! przecież to dla motocyklistów aby mogli wyprzedzać!" więc koleś w pick-upie się wk🤬ił i też go jebnął. I dobrze.