To nie jest przypominajka żę lepiej siedziec w piwnicy tylko że lepiej nie być skończonym kretynem.
Ten zlepek filmików to obraz skrajnej głupoty i nieodpowiedzialności.
Ten zlepek filmików to obraz skrajnej głupoty i nieodpowiedzialności.
Lubię siedzieć w piwnicy wtedy się wyciszam ale raz mi spadł słoik z moczem na głowę
Ależ to jest c🤬jaszczo pocięte... Jest gdzieś pełen filmik z 3 sytuacji?
Love_is_Love napisał/a:
Ależ to jest c🤬jaszczo pocięte... Jest gdzieś pełen filmik z 3 sytuacji?
Jest sadistic.pl/zacinajaca-sie-gnieciarka-vt598321.htm
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Qdłaty napisał/a:
Lubię siedzieć w piwnicy wtedy się wyciszam ale raz mi spadł słoik z moczem na głowę
Bo słoiki z moczem trzyma się w lodówce samochodowej, żeby sobie w lato chłodny do karku przystawiać

Walenie konia w piwnicy przynajmniej daje jakąś satysfakcję a to kurestwo c🤬j z tym
Miałem kiedyś zbliżoną akcję do tej w pierwszym punkcie - szlifierka kątowa odbiła mi prosto na moją klatkę piersiową, szczęśliwie było trochę zimno to sobie ubrałem kurtkę w której ocieplenie wkręciła się właśnie ta szlifierka. Od tamtej pory oprócz okularów ochronnych ubieram coś grubego jak coś robię taką szlifierką.
elim napisał/a:
Miałem kiedyś zbliżoną akcję do tej w pierwszym punkcie - szlifierka kątowa odbiła mi prosto na moją klatkę piersiową, szczęśliwie było trochę zimno to sobie ubrałem kurtkę w której ocieplenie wkręciła się właśnie ta szlifierka. Od tamtej pory oprócz okularów ochronnych ubieram coś grubego jak coś robię taką szlifierką.
Jeszcze mózg byś mógł nosić we właściwym miejscu! Debile i tak nie zrozumieją!
Janko napisał/a:
Walenie konia w piwnicy przynajmniej daje jakąś satysfakcję a to kurestwo c🤬j z tym