W Brazylii, aby otrzymać telefon, wystarczy na chwilkę pochwalić się posiadaną bronią
podpis użytkownika
Gdzie zginęło moje minimum 1200 tematów?
Z kolei pochwalenie się posiadanym telefonem nie skutkuje otrzymaniem nowej broni. Można tylko na taką popatrzeć.
podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
To chyba najlepsza decyzja jaką w życiu podjął, chciał żyć i oddał telefon bez zawahania.
podpis użytkownika
najlepsze co może cię spotkać w Sosnowcu to autobus do Katowic
Ten kraj na początku XXI wieku miał stać się potęgo gospodarczą wg ekspertów od ekonomii. Wystarczyło nie wybierać od 2002 do 2016 socjalistów. Lula i Dilma podziwiają swoje dzieło zniszczenia zza krat.
C🤬j tam przypomniałem sobie, że miałem wniosek o 300+ złożyć...
O kurde ten system działa - ma ktoś więcej filmików?
Mojego Sagema z zielonym wyświetlaczem nawet dresiarze nie chcą, a nawet czasami wspomogą z litości
K🤬a to wszystko wygląda jak rutyna u nich... każdy wie co robić, wszyscy znali swoją rolę w tym...
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
nowynick napisał/a:
Ten kraj na początku XXI wieku miał stać się potęgo gospodarczą wg ekspertów od ekonomii.
I jest, facet w parę sekund zarobił na telefon.
Cytat:
C🤬j tam przypomniałem sobie, że miałem wniosek o 300+ złożyć...
Składaj. Może chociaż część z tego co ci zap🤬lili się zwróci.
Konto usunięte
2018-08-29, 16:32
Chyba nie pierwszy raz miał taką akcje
Konto usunięte
2018-08-29, 20:57
k🤬a, przeżył
na jego miejscu grałbym dzisiaj w totka
pięć melonów , polskich złotych do wygrania
Croq
2018-08-29, 21:27
k🤬a, tym kraju to jedynie kupić atrapę telefonu, napchać jakiegoś rodzaju materiał wybuchowy zdalnie odpalany, usiąść i poczekać.
Koleś robi to tak jakby to nie był jego pierwszy raz kiedy oddaje telefon.
Jakby zrobić telefony pułapki? Wsadzić do środka prochu? C4 czy co tam jest najmocniejsze, zaprogramować tak, że jak zadzwoni konkretny numer to on wybucha xD i po łapkach? Zrobić takich kilka akcji? Ja bym chętnie oddał swój telefon i zobaczył jak sk🤬ielowi latają palce po pokoju?
podpis użytkownika
Bo facet to musi mieć wał a nie jakieś tam przeguby...
Pewnie sam zaj🤬, a okazało się że to myPhone więc spokojnie oddało.