Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
panar3 2022-09-28, 18:19
Zaj🤬 jak dzik w sosnę!
Zgłoś
MartweMurzyńskiePłody 2022-09-28, 18:35 1
Umarł czy nie żyję?
Zgłoś
radkinson 2022-09-28, 18:35 2
Davey ! Tak mi się skojarzyło

Zgłoś
Anal_Intruder_69 2022-09-28, 18:45 1
Typowa p🤬da. Jebnął się, to jebnął, ale żeby leżeć i płakać jak dziewczynka... Jakby ktoś mu z piąchy zaj🤬 to pewnie by umarł w konwulsjach.

Ja rozumiem wk🤬ić się, zaj🤬 kopa w śmietnik, albo jebnąć piąchą w tę bramę. Też jak się kiedyś uderzyłem łbem w futrynę (tak, jestem wysoki), to mało brakowało, a wziąłbym młotek i w nią nap🤬lał

No ale leżeć jak c🤬a (albo co gorsza - jak piłkarz) to chyba trochę nie przystoi facetowi w sile wieku, zwłaszcza na oczach kobiety.

Na tydzień pedała na front na Ukrainę, to potem by nawet nie poczuł czegoś takiego.

podpis użytkownika

Akcja pt. "Wspieramy Sadola": Premium za grosze: KLIK, albo zrzutka: KLIK
Zgłoś
Baronessa 2022-09-28, 21:39
Fajne bryczki mają rednecki z ameryczki.
Zgłoś
yigebek291 2022-09-28, 23:05
Stara wiedziała kiedy zacząć garaż zamykać. A później jeszcze udaje zaskoczoną i przyjętą. Sprytna łasica
Zgłoś
wlazidup-Krzysztof 2022-09-29, 8:47
c🤬j w dupę bogolowi
Zgłoś