Nieraz jak przypyli to nie ma bata na srake

A teraz dla tych których to bawi, pomyślcie gdyby ta swinia osrala Waszą podłogę... To nawet zwierzęta potrafią nauczyć się na zewnątrz lub do kuwety... To jakiś j🤬y podludź jest
zara sam się zesrasz
A teraz dla tych których to bawi, pomyślcie gdyby ta swinia osrala Waszą podłogę... To nawet zwierzęta potrafią nauczyć się na zewnątrz lub do kuwety... To jakiś j🤬y podludź jest
Dobrze napisałeś. Nazywanie ludzi świniami to obraza dla zwierząt, bo zwierzęta nie srają do swojego gniazda/legowiska tylko mają specjalnie wyznaczone przez siebie miejsca. Tak samo sprawy seksualne...nie r🤬ają się samce z samcami czy samice z samicami. Tak samo samiec nie r🤬a swoich czy innych potomków. Gatunek ludzki to zakała tej planety.
Postaw się w jej sytuacji.
uu, uu. K🤬a ciśnie mnie w c🤬j,
nie mam gdzie się wysrać.
Czas się skończyŁ
Ssrasz w gacie, czy na podłogę?
Wybór należy do ciebie.
Dobrze napisałeś. Nazywanie ludzi świniami to obraza dla zwierząt, bo zwierzęta nie srają do swojego gniazda/legowiska tylko mają specjalnie wyznaczone przez siebie miejsca. Tak samo sprawy seksualne...nie r🤬ają się samce z samcami czy samice z samicami. Tak samo samiec nie r🤬a swoich czy innych potomków. Gatunek ludzki to zakała tej planety.
Co ty p🤬lisz... pl.wikipedia.org/wiki/Homoseksualne_zachowania_zwierz%C4%85t to samo się tyczy kazirodztwa zwłaszcza u psów
Postaw się w jej sytuacji.
uu, uu. K🤬a ciśnie mnie w c🤬j,
nie mam gdzie się wysrać.
Czas się skończyŁ
Ssrasz w gacie, czy na podłogę?
Wybór należy do ciebie.
Sram do kwiotków. Lepiej urosną

Co ty p🤬lisz... to samo się tyczy kazirodztwa zwłaszcza u psów
"Odnotowano je do tej pory u ponad 1500 żyjących na wolności gatunków, a zjawisko to dobrze udokumentowano u ponad pięciuset z nich[3][4][5]. W opiniach niektórych badaczy zwierząt, np. wśród żyraf czy bizonów zachowania homoseksualne są częstsze od heteroseksualnych"
Zjawisko dobrze udokumentowane u ponad 500 gatunków. Autorzy w oparciu o analizę 1,2 miliona gatunków z baz danych Catalogue of Life oraz World Register of Marine Species doszli do wniosku, że na Ziemi żyje 8,7 miliona gatunków. Podkreślają oni, że na odkrycie czeka aż 86% gatunków lądowych i 92% morskich. Wciąż odkrywamy nowe gatunki, w tempie około 6200 rocznie.
To jaki to jest k🤬a % - te Twoje 500 gatunków? Nie chce mi się tego liczyć, ale stokrotnie mniejszy niż % osób nieheteronormatywnych w polsce - czyli jak powiedział Pan Janusz kiedyś mniej niż 2 %.