Czy jest jakiś fachowiec na sali i wie czym oni to faszerują ?
Bo mi po tym filmiku odechciało się kupować tego pseudo "kurczaka" z marketów i chyba pójdę od rolnika kupie
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
To bodajze sol fizjologiczna by dlugo byl "dobry".
to nie jest czasem zwykla woda żeby podbić wagę?
Ładować synthol do kurczaków? Ehh
konto usunięte
2015-02-20, 23:21
konto usunięte
2015-02-20, 23:32
Solanka+ fosforany. Znaczna część mięsa na rynku jest tym traktowana.
Konserwuje, zwiększa objętość, poprawia kolor. Wszystko pod klienta dostosowane.
Też idę pompować kurę.Swoją,domową
vass
2015-02-21, 1:35
Ja tak ostrzykuje kurczaka solanką, jak go przygotowuje do wędzenia, wiec może oni też to robią ?
konto usunięte
2015-02-21, 3:36
No albo jakaś solanka albo chemiczny koktajl
Jak znajdziesz filmik na którym ktoś sra do arbuzów, to też uwierzysz, że to się dzieje w Polsce?
konto usunięte
2015-02-21, 18:01
cys23@
Fan naliczania kasy przez akord?
nie wode, a solanke, dlatego, że konserwuje, ale jeszcze kurestwo waży.
Prawda taka, że sami jesteśmy sobie winni, bo nikt by nie kupił gorzej wyglądającego kurczaka, w cenie dwukrotnie wyższej niż ten pompowany
konto usunięte
2015-02-21, 19:08
Wielki bulwers, że chemię walą. Jakby nie walili, to kuciaki jeszcze przed wjazdem do sklepu byłyby porośnięte lasem pleśni a drobnoustroje symbiotyczne wraz z chorobotwórczymi uczyłyby się śpiewać międzynarodówkę.
A nawet jakby dojechało błyskawicznie to i tak nikt by nie kupił "bo to takie mizerne, same kości".