Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
banerr 2018-06-22, 20:09 5
No i wyj🤬 szybko i bezpiecznie jak dzik w paśnik.
Zgłoś
kosmerf 2018-06-22, 21:04 5
dla tych którzy posłuchali i wyłączyli dźwięk kawałek to Major Lazer & DJ Snake - Lean On
Zgłoś
Wiewór 2018-06-23, 16:48 4
muszkin89 napisał/a:

dla tych którzy posłuchali i wyłączyli dźwięk kawałek to Major Lazer & DJ Snake - Lean On

Sebixo disco

podpis użytkownika

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
Konto usunięte 2018-06-23, 16:52 6
muszkin89 napisał/a:

Nie po to wyłączyłem dźwięk, by wiedzieć co to za gówno
Zgłoś
Crisko 2018-06-23, 17:05 10
Rozp🤬alają mnie osoby ograniczające się do jednego gatunku muzycznego i wszystko inne nazywające gównem. Sam nie znam tego kawałka ale potrafię pojąć ze każdy ma inny gust bo sam z każdego typu muzyki znajdę coś co mi się spodoba (nawet w muzyce klasycznej czy jakimś disco polo) i chyba każdy dojrzały człowiek tak ma ale nie ma co udawać, średnia wieku tu to jakieś 15 lat i każdy słucha tego co w jego gimbazie jest uważane za jedyne słuszne a reszta fuuu. :v PS. posmarowałem sobie już odbyt maścią na ból dupy więc nie musicie się fatygować.
Zgłoś
eaz 2018-06-23, 17:16
Abraxus napisał/a:

Sebixo disco

Fajnie się do tego tańczy, ale skąd ty mógłbyś to wiedzieć.
Zgłoś
Konto usunięte 2018-06-23, 17:32 8
solltys napisał/a:

Rozp🤬alają mnie osoby ograniczające się do jednego gatunku muzycznego i wszystko inne nazywające gównem. Sam nie znam tego kawałka ale potrafię pojąć ze każdy ma inny gust bo sam z każdego typu muzyki znajdę coś co mi się spodoba (nawet w muzyce klasycznej czy jakimś disco polo) i chyba każdy dojrzały człowiek tak ma ale nie ma co udawać, średnia wieku tu to jakieś 15 lat i każdy słucha tego co w jego gimbazie jest uważane za jedyne słuszne a reszta fuuu. :v PS. posmarowałem sobie już odbyt maścią na ból dupy więc nie musicie się fatygować.

Nie, zdecydowanie przyda ci się jeszcze maści

solltys napisał/a:

Rozp🤬alają mnie osoby ograniczające się do jednego gatunku muzycznego i wszystko inne nazywające gównem.

Co innego ograniczać się do jednego gatunku, a uznawać tanią, prostą masówką dla mas za gówno.
Zresztą, to właśnie z reguły ludzie słuchający popularnej muzyki są ograniczeni co do gatunków muzycznych.
Zgłoś
Mors_Nigra 2018-06-23, 18:17 2
@solltys rozp🤬alają mnie osoby które słuchają takiego gówna i mają czelność nazywać to "muzyką". A potem leci standardowa linijka o ograniczani się do jednego gatunku i nazywaniu innych gównianymi... Nie nazwaliśmy 100 innych gatunków gównem, tylko ten jeden (1') konkretny gatunek pseudomuzyki. Kup sobie maść na ból dupy i najlepiej wsadx sobie do niej całą tubkę, może lepiej pomoże niż wmasowywanie kremu.

TB303 napisał/a:

Zresztą, to właśnie z reguły ludzie słuchający popularnej muzyki są ograniczeni co do gatunków muzycznych.

Skąd, oni nie są ograniczeni. Bardzo dobrze rozeznają się w różnych gatunkach gówna bo lubią słuchać radia czy różnych kompilacji, gdzie gówno serwowane, jest wielogatunkowe. To eksperci od dźwiękowych ekskrementów.

podpis użytkownika

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
~Velture 2018-06-23, 18:32 1
Kącik konesera muzyki żeście sobie zrobili

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
Arathnmor 2018-06-23, 18:58
Nikt nawet nie zwolnił żeby wyciągnąć delikwenta

podpis użytkownika

"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Zgłoś
Wiewór 2018-06-23, 18:59
eaz napisał/a:

Fajnie się do tego tańczy, ale skąd ty mógłbyś to wiedzieć.

Do wszystkiego można tańczyć szympansy w zoo na przykład tańczą wokół gówna

podpis użytkownika

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
nectovelius 2018-06-23, 22:27 1
solltys napisał/a:

Łapaj muzykę

Do akcji pasuje od 2:32
Dla odmiany zamiast zgnoić i przepisać dupną maść - podzielam pogląd - dobra muzyka nie jest zła, są tylko c🤬jowi wykonawcy i bydło bez słuchu. Ale jakby nie patrzeć na muzykę... dobrze się rozj🤬... ciekawe jakby to wyszło przy Beethovenie

podpis użytkownika

Aut vincere, aut mori.
Zgłoś
ValvePlsFix 2018-06-23, 22:41
Co jak co, ale z miejsca wypadku się nie ucieka, nawet jeśli ofiarą jest idiota taki jak na filmiku...
Zgłoś
Konto usunięte 2018-06-24, 13:38
Niektórzy użytkownicy z racji przynależności do grona sadistic czują się lepsi od pozostałej części społeczeństwa, a już nie raz udowodnili, że pod kopułą mają mniej niż średnia IQ narodu
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie