👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pewnie jej powiedzieli, że dzisiejsze bułki będą jutro.... Cytując klasyka: Nie popieram, ale rozumiem.
Większość luidzi jest zbyt tępa na prowadzenie auta najgorsze są te staruchy które narzekają że ze wszystkim mają problem nie mają czucia w rękach czy tam nogach ale nie przeszkadza im to aby jechać autem... i potem są tego efekty...
Niech wprowadzą te automobile nawet jak bedą powodować wypadki to będzie ich na pewno mniej niż jak takie stare cepy za autem czy żule...
Niech wprowadzą te automobile nawet jak bedą powodować wypadki to będzie ich na pewno mniej niż jak takie stare cepy za autem czy żule...
hehe
babcia za kółkiem to pikus
baba co próbuje lade przestawić pod koniec to chyba jest w szoku
babcia za kółkiem to pikus
baba co próbuje lade przestawić pod koniec to chyba jest w szoku
ale uparta. może chciała skrótem jechać tylko ta szowinistyczna piekarnia stała na drodze
fengar napisał/a:
Mam nadzieję, że prawko zabrane dożywotnio.
Czyli na jakies pół roku:p
Cztery buty pędzone, fajna zabawka ale nie dla pralko-zmywarko-obciągary.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie